Gemeente Vlieland

Laatste betaaltermijn gemeentelijke belastingen 2003 Iedereen vergeet wel eens wat, zeker in het hoogseizoen als iedereen druk is met zijn of haar werkzaamheden. Toch is 31 Juli 2003 alweer de tweede en tevens laatste vervaldatum voor het voldoen van uw aanslag gemeentelijke belastingen 2003. Mocht u uw aanslag nog niet (volledig) hebben betaald, schrijf dan het nog openstaande bedrag van uw aanslag nog voor 31 juli 2003 over naar bankrekening 28.50.64.436t.n.v. gemeente Vlieland, o.v.v. het aanslag nummer.

Natuurlijk geldt deze laatste termijn niet voor belastingplichtigen die tijdig (voor 21 mei 2003) een betalingsregeling hebben getroffen met de comptabele en zich aan deze betalingsregeling hebben gehouden. Door middel van automatische incasso betalen deze belastingplichtigen inmiddels sinds enige maanden hun aanslag in zeven termijnen. Het is nu niet meer mogelijk een betalingsregeling te treffen.

Voor vragen over gemeentelijke belastingen kunt u terecht bij mevrouw Dijkstra op woensdagochtend, donderdag en vrijdag (0562-452730). Voor vragen over de invordering van de belastingen kunt u terecht bij mevrouw Horn of mevrouw Suradi (0562-452727 of 452735).

Ingekomen
Burgemeester en wethouders van Vlieland maken bekend dat de volgende aanvragen om bouwvergunning zijn ingekomen:
reguliere bouwvergunning
o H.T. Westers, voor het gedeeltelijk vergroten van hotelkamers op het perceel Badweg 3, derde fase (ingekomen 18 juli 2003). o Gemeente Vlieland, VMBO, voor het plaatsen van een rijwieloverkapping op het perceel Lutinelaan 3 (ingekomen 21 juli 2003).

Nadere informatie kunt u verkrijgen bij de afdeling Ruimtelijke Ordening op het gemeentehuis.

Vergunningen
Burgemeester en wethouders van Vlieland maken bekend dat zij een lichte bouwvergunning hebben verleend aan:
o P.A. Hoedemaker voor het plaatsen van een garage op het perceel Midscheeps 8 (verzonden 24 juli 2003 )

Burgemeester en wethouders van Vlieland maken bekend dat zij een huisvestingsvergunning hebben verleend aan:
o J.M.P. Kuiper voor de woning Lutinelaan 28 (verzonden week 30)

Belanghebbenden kunnen tegen bovengenoemde besluiten binnen zes weken na de datum van verzending bij
burgemeester en wethouders van Vlieland schriftelijk gemotiveerde bezwaren indienen (postadres: Postbus 10, 8899 ZN Vlieland). Informatie kunt u desgewenst verkrijgen bij de afdeling Ruimtelijke Ordening.

Oost-Vlieland, 26 juli 2003
Burgemeester en wethouders van Vlieland
R.D. Van der Mark, burgemeester
Mr. B.P. Oosthoek, secretaris

Toepassen artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlieland zijn voornemens vrijstelling te verlenen met toepassing van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voor geringe uitbreiding van de ambulancegarage op het perceel van de Uiterton aan de zijde van de Berkenlaan.
Alvorens een besluit omtrent de vrijstelling zal worden genomen, ligt de aanvraag van 28 juli t/m 25 augustus 2003 ter inzage. Gedurende deze periode kunnen er door belanghebbenden schriftelijk zienswijzen kenbaar worden gemaakt.
De zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Vlieland, Postbus 10, 8899 ZN Vlieland. De aanvraag kan gedurende de openingstijden van het gemeentehuis op de afdeling Ruimtelijke Ordening worden ingezien.
Telefonisch kunnen inlichtingen worden gevraagd bij mevrouw B.Verheij, tel. 0562-452719.