AutoRai

22-7-2003

Volvo Selected Used Cars biedt zekerheid aan klant

Volvo Cars Nederland B.V. heeft het Selected Used Cars-programma ingrijpend vernieuwd. Hierdoor krijgt een koper van een gebruikte Volvo nu nog meer garanties dan voorheen.

Het is druk op de markt voor occasions. Alle merken proberen een graantje mee te pikken van de doelgroep die op zoek is naar een occasion. Het spreekt voor zich dat Volvo op dit gebied een bevoorrechte positie inneemt, want het is algemeen bekend dat een Volvo op het gebied van betrouwbaarheid, prestaties en veiligheid topproducten levert. En dat geldt zeker ook voor een gebruikte Volvo.

Meer garantie en betere voorwaarden
Sinds enkele jaren worden de jonge gebruikte Volvos verkocht onder het Volvo Selected Used Cars-label. Klanten die een Volvo Selected Used Car kopen, kunnen er zeker van zijn dat ze een betrouwbare en eersteklas auto hebben aangeschaft, die uitgebreid is nagelopen en gecontroleerd door de officiële Volvo-dealer. Recentelijk zijn de richtlijnen van Volvo Cars volledig in dit programma geïntegreerd. Dit betekent dat de garantie die Volvo biedt op een auto uit het Volvo Selected Used Cars-programma verder zijn uitgebreid, waardoor een klant nu nog meer zekerheid geniet.

Volvo Selected Used Cars zijn altijd jonger dan zestig maanden en hebben minder dan 150.000 kilometer op de teller. De koper krijgt een jaar garantie met een maximum van 100.000 kilometer. Een Selected Used Car wordt op 140 punten gecontroleerd, is tot de volgende reguliere beurt gegarandeerd onderhoudsvrij en heeft mobiliteitsgarantie. Ook het totale aanbod van tweedehands autos is aanzienlijk verbeterd, waardoor Volvo concurrerender kan zijn dan voorheen. De verbeteringen ten aanzien van de garantie geven duidelijk aan dat Volvo voldoet aan de waarden die zij hoog in het vaandel heeft staan: autos leveren van de beste kwaliteit, die uiterst betrouwbaar en veilig zijn.