Ingezonden persbericht

Geachte redactie,

wij vragen uw aandacht voor het volgende persbericht:

PERSBERICHT

Vrijwilligers draaien door!
FENIKS-historie nu ook op internet

Nieuwe website
De nieuwe FENIKS-website is online! Naast alle informatie over wat we doen bevat deze website ook heel veel foto's van alle activiteiten die FENIKS ooit heeft georganiseerd. Zelfs het allereerste kamp van FENIKS in 1975 is erop terug te vinden. Kijk maar eens, want misschien staan jouw ouders er ook nog wel op! We hebben er natuurlijk ook spelletjes en andere leuke dingen opgezet, dus surf vlug naar www.oje-feniks.nl.

Wat doet FENIKS?
FENIKS is een vereniging van zo'n 40 enthousiaste Eindhovense vrijwilligers, die samen weekenden en weekkampen organiseren voor kinderen van 7 t/m 12 jaar uit Eindhoven en directe omgeving. FENIKS werkt met een open inschrijving. Dat wil zeggen dat je je per activiteit kunt inschrijven zonder dat je ergens lid van moet worden. Je betaalt dus geen contributie, slechts een bijdrage per activiteit. Als je een keer hebt deelgenomen aan een activiteit, dan krijg je bij toekomstige activiteiten automatisch bericht.

Zomerkamp
Van 20 t/m 26 juli gaat FENIKS weer op zomerkamp in de Stevert, een mooie blokhut die van alle gemakken is voorzien en gelegen is in de bossen van Steensel. Tijdens dit kamp verzorgt een sport & spel team het programma geheel in stijl van het thema, terwijl een keukenteam zorgt voor de maaltijden en versnaperingen en de groepsstaf de kinderen begeleidt. De kinderen worden over vier groepen verdeeld, waarbij we er rekening mee houden dat ieder bij z'n vriendje of vriendinnetje in de groep wil. De gehele week zal bij ieder groepje een vaste groepsleider en een groepsleidster worden ingedeeld. Zij houden samen een oogje in het zeil en de kinderen kunnen aan hen alles vragen of vertellen wat ze maar willen. De kampleider is hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor de ouders.

Staf gezocht
Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die ons team willen versterken tijdens enkele weekenden en zomerkampen. Ook hier geldt de open inschrijving.

Voor meer informatie:
Alles wat je over FENIKS wilt weten staat op onze nieuwe website. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Wim of Cora de Waal, tel. (040) 844 33 92. of mailen: info@oje-feniks.nl


---
Noot voor de redactie (