Microsoft Nederland benoemt Paul Naber tot manager van de Home & Entertainment Divisie

Schiphol-Rijk, 17 juli 2003 - Microsoft Nederland heeft met ingang van 1 september a.s. Paul Naber benoemt tot manager van de Home en Entertainment (H&E) -divisie van het bedrijf. Hij volgt hiermee Ingvar Meijer op, die Microsoft verlaat om andere activiteiten te ontplooien.

In zijn nieuwe functie geeft Naber leiding aan het team dat verantwoordelijk is voor de verkoop en marketing van alle retailproducten van Microsoft, uiteenlopend van Xbox- en PC-games, muizen en toetsenborden, tot thuissoftware zoals Encarta Winkler-Prins Encyclopedie, Works en Picture It! Een van zijn eerste doelstellingen is om het beeld van Microsoft als pro-actieve leverancier van kwaliteitsproducten voor de consumentenmarkt verder te versterken. "We willen onze kennis en visie delen met onze klanten en partners. Maar we zullen tegelijkertijd continu alert moeten zijn en anticiperen op veranderingen in de markt," zegt Naber. "De consumentendivisie is te dynamisch om achterover te leunen, maar dat maakt het juist zo leuk."

Naber is sinds januari 2002 bij Microsoft Nederland in dienst, als Sales Manager Retail. Hij heeft in december 2001 zijn MBA en doctoraal Bedrijfskunde aan de Universiteit Nijenrode behaald. Daarvoor was hij als Sales Manager Playstation werkzaam bij Columbia TriStar Home Entertainment in Nederland.

Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software, diensten en Internet-technologie voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan diensten en producten - waaronder softwareoplossingen voor snel en flexibel zakendoen. Deze zijn ontwikkeld om mensen en organisaties nu en in de toekomst meer mogelijkheden te bieden voor toegang tot de informatie die zij nodig hebben, ongeacht op welke plaats, op welk moment en met welk apparaat.