Gemeente Den Helder

16-07-2003 JAR is fietspad N250 nog steeds zat, maar de actie was succesvol!

De Jongeren Adviesraad heeft vrijdag 14 februari een succesvolle actie gehouden voor het opknappen van het fietspad langs de N250 (Weststraat, Zuidstraat en Binnenhaven), dat in zeer slechte staat verkeert. We hadden, om het probleem zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen, fracties van de Provinciale Staten benaderd om naar het fietspad te komen bekijken én het te ervaren. De provincie bereidt nu plannen voor om het fietspad op te knappen. Het is de bedoeling dat die eind augustus aan de buurt en de JAR worden gepresenteerd. Als alles naar wens verloopt gaat het fietspad op 1 november op de schop. De werkzaamheden nemen een aantal maanden in beslag.

Onze actie heeft dus succes gehad!

In het nieuwe schooljaar kunnen de scholieren (en leraren) van het Molenplein over het verbeterde fietspad de school bereiken. Dan kun je tenminste hard crossen als je te laat bent!

Beter!

Gesine Oudekerk
gesine@jardenhelder.nl

De JongerenAdviesRaad (JAR) bestaat uit een groep jongeren van 14 tot 23 jaar die de gemeente advies geeft over alles wat jongeren uit Den Helder - jou dus! - aangaat. Van het uitgaansleven tot het meer serieuze werk Daarnaast organiseert de JAR activiteiten in samenwerking met jongerenorganisaties.

In contact komen met de JAR?
www.jardenhelder.nl
info@jardenhelder.nl