Politie Midden- en West Brabant

Persberichten district Tilburg

Tilburg, 16 juli 2003

District Tilburg

Bedreiging

TILBURG - In de Sint Annastraat hebben agenten gisteravond, rond 19.00 uur, een 38-jarige man uit Breda aangehouden. De man had eerder die avond een 44-jarige Tilburger op de Gasthuisring, nabij de skatebaan, bedreigd met een mes.
Dit gebeurde nadat de Tilburger de man had aangesproken over zijn gedrag. De man uit Breda was op de skatebaan flessen aan het kapot gooien.

Huisvredebreuk

TILBURG - In de Tollenstraat hebben agenten afgelopen nacht rond 00.30 uur een 34-jarige Tilburger aangehouden. De man was de woning van zijn ex-vriendin binnen gedrongen. In de woning mishandelde hij een 32-jarige vriend van de bewoonster en vernielde wat huisraad. Gealarmeerde agenten hebben de Tilburger aangehouden.

Inbreker aangehouden

TILBURG - Op 16 juli rond 02.15 uur hebben agenten in de Willem II straat een 29-jarige Tilburger aangehouden. De man had kort daarvoor in een horecazaak op de Heuvel ingebroken. Getuigen werden door het alarm gealarmeerd. Toen de Tilburger na de inbraak de benen nam, zette een getuige de achtervolging in. In de Willem II straat lukte het omstanders de man over te dragen aan de politie. De buit bestond uit een fles wijnazijn.

---

Bron: Desiree Brabers