Lekstroom 09.30 uur

Utrecht 15-7-2003 - Persberichten district Lekstroom

Betalen
VIANEN- Op maandagmiddag werd een man aangehouden omdat hij nog een groot bedrag aan boetes had openstaan.

Omstreeks 14.00 uur zagen agenten twee mannen zonder helm rijden op een bromfiets. Op de Burgemeester Jonkheer Hoeufftlaan werden de mannen tot stoppen gedwongen. Onderzoek wees uit dat de 30-jarige opzittende uit Den Helder nog een groot bedrag aan niet betaalde boetes had openstaan. Het bedrag van een kleine tweeduizend euro kon hij niet direct betalen en de 30-jarige werd ingesloten.

Gewonden na aanrijding
VIANEN- Op maandagmiddag raakte twee personen gewond na een aanrijding.

Omstreeks 17.15 uur reed een 56-jarige automobilist uit Leerdam een afrit af van de Rijksweg A 27. Bij de Hagenweg verleende ze geen voorrang aan een 19-jarige automobilist uit Houten. Beide vrouwen raakten gewond en werden vervoerd naar het ziekenhuis.

2 keer in 12 minuten
NIEUWEGEIN- Op dinsdagochtend kreeg een automobilist in korte tijd 2 bekeuringen.

Omstreeks 02.30 uur zagen agenten een auto rijden tegen het verkeer in op de Schouwstede. De 26-jarige automobilist uit Oosterhout werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat hij geen rijbewijs had. De man kreeg een bekeuring en agenten gaven aan dat hij niet meer mocht rijden. Een kleine 12 minuten later zagen de agenten de man toch weer rijden in zijn auto. Hij kreeg weer een bekeuring en zijn auto werd ingenomen.