15/07 District Land van Cuijk

Cuijk 15-7-2003 -

DISTRICT LAND VAN CUIJK

MAN BRENGT VERWONDINGEN ZELF TOE, Grave

De 42 jarige man uit Grave die op 13 juli 2003 omstreeks 01.00 uur op de Mr. Gerritspark te Grave met meerdere steekwonden werd aangetroffen, blijkt zichzelf verwond te hebben. Het slachtoffer heeft dit tegenover de politie bekend. De beide personen, een 33-jarige vrouw uit Grave en een 34-jarige man uit Helmond, die in verband met deze zaak werden aangehouden, worden niet langer verdacht.

SCHENNISPLEGER, Beugen

Maandagmiddag is een vrouw uit Rijkevoort op de Lange Heggen in Beugen tegen haar wil geconfronteerd met een schennispleger. Een ca.18-jarige jongen liet al fietsend zijn geslachtsdeel aan de vrouw zien en uitte schunnige taal. De vrouw is vervolgens de andere kant op gefietst. De politie onderzoekt de zaak. Signalement verdachte: 18 jaar, tenger postuur en blond kort haar. Eventuele getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

JONGEN ERNSTIG MISHANDELD, Sint Hubert

Maandagmiddag heeft een 17-jarige jongen uit Wilbertoord aangifte gedaan van ernstige mishandeling door een groep van zes jongeren op het Kerkpad in Sint Hubert. De jongen stond zaterdagavond jl. omstreeks 23.45 uur bij een cafetaria toen er een auto met zes jongeren stopte. Deze jongens sloegen hem plotseling zonder enige reden, waardoor de jongen bewusteloos raakte. In het ziekenhuis in Boxmeer constateerden artsen een gekneusde kaak en elleboog en een hersenschudding. De politie onderzoekt deze ergerlijke mishandeling en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie district Land van Cuijk via telefoonnummer 0900-8844.

BROMFIETSER GEWOND BIJ AANRIJDING, Boxmeer

Dinsdagmiddag is een 18-jarige inwoner uit Sambeek gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Burgemeester Verkuijlstraat / Koorstraat in Boxmeer. Een 61-jarige automobiliste uit Boxmeer wilde op de kruising linksaf de Koorstraat inrijden en zag daarbij de bromfietser over het hoofd. Er ontstond een aanrijding waarbij de bromfietser met onbekende verwondingen is overgebracht naar het ziekenhuis.