Politie Noord- en Oost Gelderland

KOP - STAART AANRIJDING
Epse, Deventerweg
14 juli om 17.21 uur
Op de Deventerweg vond een aanrijding plaats waar drie personenauto's en een bedrijfswagen bij betrokken waren. De eerste auto moest afremmen. Hierdoor moesten de twee auto's daarachter ook remmen. Daarachter reed de bedrijfauto. De 47 jarige bestuurster van de bedrijfswagen kon niet op tijd stoppen een de kop-staart aanrijding met de vier voertuigen was het gevolg. Door de aanrijding was de gastank van de bedrijfswagen lek. Het lek was snel onder controle door de brandweer uit Deventer die snel ter plaatse was. De 47 jarige had licht hoofd/nekletsel en is per ambulance overgebracht naar het Geertruiden ziekenhuis in Deventer.

AUTO IN DE VOORTUIN
Tonden, Hoevesteeg
14 juli 18.00 uur
Een 36 jarige bestuurder van een personenauto uit Zutphen moest uitwijken voor een witte, op een Jeep gelijkend voertuig, welke niet voldoende rechts hield. Hierdoor raakte hij de berm, waarna hij de controle over het voertuig verloor. Hierdoor drifte hij over de rijbaan en kwam via een weiland in een voortuin tot stilstand. De bestuurder van de witte auto is doorgereden, mogelijk heeft deze niets gemerkt van de aanrijding. De politie vraagt of de bestuurder van de witte jeep of mogelijk getuigen zich willen melden.

BERMBRANDJES
14 juli
Om 14.53 uur melding van een bermbrandje bij de spoorwegovergang aan de Overweg in Zutphen. De brand werd geblust door spoorwegmedewerkers. Om 17.14 uur kwam er een melding van een bermbrandje onder het viaduct van de N348 in Brummen. Er brandde een rol geperst bermmaaisel, vermoedelijk aangestoken. De brandweer kwam ter plaatse en bluste de brand.

SNELHEIDSCONTROLE
Op 14 juli van 14.15 tot 14.50 op de Rijksstraatweg in Warnsveld een controle gehouden met de laser. Door vijf automobilisten werd te hard gereden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 83 km/uur, waar 50 km/uur is toegestaan.
Tijdens de controle reed op de Parallelweg een 22 jarige bestuurder van een bromfiets uit Zutphenl. De man droeg geen helm en is hiervoor bekeurd.

EINDE BERICHTEN