Politie Zeeland



W-4851-2003 RUITEN VERNIELD VAN GRAAFMACHINE

Aan de Zuidwateringstraat te Ritthem zijn afgelopen weekend twee ramen vernield van een graafmachine.
Uit de cabine werden o.a. gereedschap en een zonnebril weggenomen. Tevens was geprobeerd de radio weg te nemen wat niet is gelukt. Schadebedrag is niet bekend.



Z-4852-2003 AANRIJDING

In Hulst vond maandagmorgen rond 08.00 uur een aanrijding plaats tussen een autobus en een bestelbusje.
Een 58-jarige man uit de gemeente Terneuzen reed als bestuurder van een Connexxionbus over de Jacob Catslaan en verleende op de kruising met de Vondelstraat geen voorrang aan een van rechtskomend bestelbusje, bestuurd door een 24-jarige man uit de gemeente Terneuzen. Door de aanrijding belandde het bestelbusje op zijn kant. De bestuurder en zijn passagier kwamen met de schrik vrij evenals de buschauffeur en zijn passagiers.



O-4853-2003 AANRIJDING

In Tholen vond maandag rond 12.45 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's die hierbij zwaar beschadigd werden.
Een 42-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen wilde keren op de Grindweg en gebruikte hiervoor de afrit van de Nieuwe Postweg. Hierbij zag ze een achterop komende personenauto, bestuurd door een 20-jarige man uit Roosendaal, over het hoofd en botste op het voertuig. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.



O-4854-2003 DIEFSTAL UIT SCHUUR

Uit een schuur aan de Veerdijk te Sint Maartensdijk werd tussen zondagavond 20.00 uur en maandagmorgen ingebroken.
Uit de schuur werden o.a. gereedschap en visgerei weggenomen met een nog onbekende waarde.



O-4855-2003 AUTO-INBRAKEN

Op een camping aan de Hogezoom te Renesse is in de nacht van zondag/maandag ingebroken in drie geparkeerde auto's.
Uit twee auto's werden goederen weggenomen waaronder geluidsapparatuur, zonnebrillen en foto-apparatuur. Een derde auto werd alleen doorzocht, voor zover bekend werden hier geen goederen weggenomen.






Politie Zeeland