Gemeente Hilvarenbeek


Opening skatebaan Diessen (07-07-2003)

Op zondagmiddag 13 juli a.s. wordt op de skatebaan in Diessen een skatefeest gehouden. De skatebaan is weliswaar al in 2002 aangelegd maar een officiële opening heeft nooit plaatsgevonden. Omdat er nu ook een nieuw object is bijgekomen, is er voldoende aanleiding om dit alsnog te doen.
Wethouder Kees van Mol zal de openingshandeling verrichten. Tijdens het skatefeest zullen er verschillende bandjes optreden die de bijbehorende stijl muziek zullen spelen.

Zon opening moet natuurlijk op een sportieve manier plaatsvinden. Daarom worden alle skaters van Diessen en de rest van de gemeente Hilvarenbeek opgeroepen om mee te doen aan:

de eerste Diessense skatekampioenschappen!

In principe kan iedereen meedoen uit de gemeente Hilvarenbeek. Er wordt rekening gehouden met leeftijd en ervaring van de deelnemers. De jury bestaat uit verschillende pro-skaters uit Tilburg, de prijzen zijn van Curbs en er komen extra objecten van Ladybird.

Iedereen is welkom tijdens het openingfeest dat plaatsvindt zondag 13 juli 2003, van 13.00 tot 20.00 uur op de skatebaan aan de Lombartstraat in Diessen.

De dag is helemaal georganiseerd door skateboarders zelf, met medewerking van Jongerenwerk Hilvarenbeek. Inschrijven voor de wedstrijden kan bij Hercules in Diessen of via
jongerenwerk@hilvarenbeek.nl (of bij een van de skaters op de skatebaan)