Ingezonden persbericht

BEZOEK DE NIEUWSTE ACTIE-ATTRACTIE VAN DE EFTELING!

OPEN DAG IN HET ENTENWOUD

As zondag houdt het Entwoud open dag. Met sprookjesvertellingen, klimcursus, boswandeling en picknick (neem wat lekkers mee!). Dus kom langs naar de magische actie-attractie van de Efteling!

GroenFront! houdt sinds 30 juni het Entenwoud bezet met boomhutten uit protest tegen de voorgenomen boskap voor hotels door de Efteling. Eerder had GroenFront! langdurige aktiekampen tegen aanleg van de Betuwelijn en de Afrikahaven bij Ruigoord.

Hoe er te komen.
Er was eens...
een bus die naar de Efteling ging, ook te nemen richting Entenwoud. Van Den Bosch station vertrekt deze, lijn 136, om 10 minuten over elk heel en half uur. Vanuit Tilburg gaat dezelfde lijn overdag om kwart voor & kwart over elk uur. Vanaf 18.40 ieder uur om .40 & eentje extra om 22.10. Uitstappen bij halte De Horst, dan het drukke kruispunt recht oversteken, rechtdoor langs het dienstcentrum & het Eftelinghek. Na een tijd zie je aan de rechterkant van de weg een parkeerplekje. De eerste weg (de Eftelingsestraat) aan je rechterkant daarna sla je af. Je loopt dan langs villa Pardoes (links). Net daarna is aan je linkerhand een klein bospad. Hier loop je in en dan bij het eerste weggetje rechts en meteen weer links. Je loopt er dan recht op.

http://www.entenwoud.nl
http://www.groenfront.nl

---