Politie Zeeland

O-4831-2003 MISHANDELING

Twee mannen van 18- en 21 jaar uit de gemeente Zaltbommel zijn zondag rond 03.30 uur in Renesse gewondgeraakt bij een mishandeling op een parkeerplaats aan de Oude Moolweg.
Beide mannen wilden in hun auto stappen toen zij zonder aanleiding door een groepje van ca. 10 personen werden aangevallen. De 18-jarige man liep bij de mishandeling een bebloede lip op. De 21-jarige man werd met een scherp voorwerp in zijn arm geraakt waarbij hij een slagaderlijke bloeding opliep en daardoor veel bloed verloor. Beiden werden overgebracht naar het ziekenhuis te Goes voor behandeling. De groep mannen die hen aanviel, reed weg in verschillende auto's. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

O-4832-2003 DIEFSTAL BENZINE

In Terneuzen zijn in de nacht van zaterdag/zondag twee Belgen van 22- en 23 jaar aangehouden voor diefstal van benzine.
Rond 03.15 uur was er een melding binnengekomen dat twee personen benzine zouden stelen uit een geparkeerde auto aan de Scheldekade in Terneuzen. Naar aanleiding van het opgegeven signalement werd de 22-jarige man aangehouden op een steiger van de jachthaven met een jerrycan in zijn hand. Op zijn bootje, dat lag afgemeerd in de haven, werd de 23-jarige man aangetroffen en aangehouden. Beide mannen werden overgebracht naar het bureau waar ze de diefstal bekenden. Ze werden ieder met een boete van E 75,- weer in vrijheid gebracht.

W-4833-2003 DIEFSTAL UIT AUTO
Zondag tussen 15.00 uur en 17.30 uur werd er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Muidenweg te Arnemuiden.
Uit de auto werden o.a. de geluidsapparatuur en een tiental cd's weggenomen t.w.v. een paar honderd euro. Braakschade is onbekend.

O-4834-2003 KOP/STAARTBOTSING
Op de N59 te Bruinisse vond zondag rond 11.15 uur een kop/staartbotsing plaats tussen een motorfiets en een personenauto.
De 44-jarige motorrijder uit Breda had te laat in de gaten dat de auto die voor hem reed, bestuurd door een 77-jarige man uit Tholen, afremde en botste achter op het voertuig. Hij kwam hierbij ten val en werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis te Rotterdam. Beide voertuigen werden zwaar beschadigd.