Politie Zeeland

O-4815-2003 KOP/STAARTBOTSING

Op de A58 t.h.v. Goes zijn zaterdagmiddag rond 13.00 uur twee personenauto's beschadigd bij een kop/staartbotsing.
Een 36-jarige automobilist uit Hilversum zat de kaart te lezen en lette even niet op de weg. Hierdoor zag hij te laat dat de auto voor hem, bestuurd door een 38-jarige Duitser, afremde en botste achter op het voertuig. Er was alleen materiële schade.

Z-4816-2003 WEGGEDOEZELD

Op de Tractaatweg in Terneuzen zijn zaterdagmiddag twee personenauto's frontaal met elkaar in botsing gekomen nadat een van de bestuurders achter het stuur in slaap doezelde.
Een 69-jarige Belgische automobilist kwam doordat hij even wegdoezelde op de linkerweghelft terecht en kwam hier in botsing met de auto van een 24-jarige man uit de gemeente Rucphen. De 24-jarige man liep hierbij een pijnlijke arm/schouder op, de echtgenote van de 69-jarige Belg liep bij de aanrijding een pijnlijke borst op. Beide voertuigen moesten worden weggesleept.

O-4817-2003 FRONTALE AANRIJDING

Op de Cort v.d. Lindenstraat te Goes zijn zaterdagmiddag rond 16.00 uur twee personenauto's frontaal met elkaar in botsing gekomen.
Een 18-jarige Goese automobilist kwam de bocht omrijden en zag dat een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 21-jarige plaatsgenoot, voor hem stopte. De 18-jarige man wilde eveneens remmen maar trapte per abuis op het gaspedaal waardoor zijn auto naar voren schoot tegen de auto van de 21-jarige man en tegen een schutting. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij. De auto's en de schutting raakten beschadigd.

W-4818-2003 VUISTSLAG

Een 18-jarige Middelburgse automobilist werd zaterdagavond door een onbekende man in het gezicht geslagen.
De onbekende automobilist had vanaf Sint Laurens tot Serooskerke achter de 18-jarige man gereden en hoewel deze zich netjes aan de snelheid hield, zich vermoedelijk geërgerd aan zijn snelheid. Bij de verkeerslichten Wilgenhoekweg/Kadettweg kwamen beide voertuigen tot stilstand. De onbekende man stapte vervolgens uit zijn auto en liep naar de auto van de Middelburger die door het geopende raam direct een vuistslag in het gezicht kreeg waardoor twee voortanden afbraken. Tevens werd hij door de man bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De onbekende man liep vervolgens terug naar zijn auto en reed weg.

O-4819-2003 ONDER INVLOED

Bij een alcoholcontrole op de Colijnsplaatseweg te Colijnsplaat is zaterdag rond 21.00 uur een 47-jarige automobiliste uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden voor rijden onder invloed.
Zij kreeg een rijverbod van 6 uur en een proces-verbaal.



Politie Zeeland