Ryanair

PERSBERICHT

11.07.03

100.000e PASSAGIER VAN BRUSSEL-ZUID NAAR LIVERPOOL!

Ryanair, Europa's No.1 low fares luchtvaartmaatschappij, viert vandaag, vrijdag 11 juli, de 100.000e passagier op de lijn Brussel-Zuid - Liverpool. Sinds de start van deze route, een jaar geleden, is Liverpool een van de polulairste bestemmimgen vanaf de Belgische luchthaven.
Mevrouw Mahler uit Brussel reageerde verheugd en verrast bij het vernemen van het feit dat zij de 100.00e passagier was. "Dit is geweldig. Bovendien is dit voor ons een extra speciale vlucht want we nemen onze baby voor het eerst mee in het vliegtuig. We zagen het ongelooflijke tarief van EUR 19,99 voor de vlucht naar Liverpool en besloten om deze kans niet te missen."
David Gering, Sales & Marketing Manager Ryanair Benelux feliciteerde het echtpaar Mahler met champagne en 2 gratis vluchten: "Dankzij onze uitzonderlijk lage tarieven, de aantrekkelijke bestemmingen en onze onovertroffen punktualiteit hebben wij reeds meer dan 100.000 passagiers op deze route vervoerd waardoor ook de dagelijkse lijnvluchten naar Liverpool een successtory zijn. Om dit historisch moment te vieren met onze passagiers lanceert Ryanair een bijzonder laag zomertarief voor tickets naar Liverpool van EUR19,99 inclusief taxen!"
Ook woordvoerder Pierre Fernemont van Brussels-South Charleroi Airport zegt bijzonder blij te zijn met het behalen van weer een mijlpaal.

Details zomerpromo Liverpool:
Boeking Periode: vrijdag 18 juli t/m donderdag 24 juli 2003 Reisperiode: 1 augustus t/m 30 september 2003
Beschikbare dagen: maandag t/m donderdag