Circuit Park Zandvoort


- St. Zandvoort Promotie

= recent gewijzigd

CPZ en Courtyard by Marriott-hotel sluiten samenwerkings- overeenkomst

CPZ en Courtyard by Marriott-hotel sluiten samenwerkings- overeenkomst 11 July 2003 - Per 1 juli 2003 werken het Circuit Park Zandvoort en het in Hoofddorp gevestigde "Courtyard by Marriott"-hotel nauw samen in het accommoderen van circuitrelaties en klanten die in het kader van de grote evenementen de regio bezoeken. Het gunstig gelegen "Courtyard by Marriott"-hotel biedt deze zakelijke circuitgebruiker een aantrekkelijk pakket faciliteiten tegen een zeer concurrerende prijs.

Circuit-bedrijfsleider Marcel Luitze: "Vanaf ons eerste contact met het "Courtyard"-hotel waren wij onder de indruk van het gebodene. Een zeer efficiënte organisatie, een "no-nonsense"-instelling, en vanzelfsprekend de uitstekende faciliteiten in en om het hotel. De zeer ruime (vanaf 30 m2) en compleet geoutilleerde kamers en suites zijn precies datgene wat onze relaties in enquêtes aangaven te verlangen van een hotel. Ook de aanwezigheid van een fitnessruimte en sauna, zeker na een dag intensief sporten, en het inspelen op aanvullende wensen, zoals een shuttle-service hotel - circuit v.v., hebben bijgedragen aan het totstandkomen van deze samenwerking."

De evenementen (en voorafgaande dagen) waarop de samenwerking vooralsnog betrekking heeft zijn de "Marlboro Masters of Formula 3" (10 aug.), "Trophy of the Dunes" (7 sept.) , "DTM" (21 sept.) en de "Finaleraces" (5 okt.). Voor het seizoen 2004 wordt aan meer evenementen gedacht.

General Manager Benno Busscher van het "Courtyard by Marriott"-hotel ziet de samenwerking met het circuit ook vol enthousiasme tegemoet: "Vanzelfsprekend werken wij graag samen met een grote sportaccommodatie in deze regio die zoveel internationale relaties heeft. Het gebruik door hen van ons hotel zal zeker bijdragen aan de bekendheid van het "courtyard-concept", dat zowel in Nederland als in de rest van Europa vastere voet aan de grond krijgt. Eenmaal dit concept ervaren betekent vaak een herhalingsboeking."

De samenwerking behelst, buiten de eerder genoemde zaken, ook aangepaste tarieven voor de circuitrelaties, geen toeslag voor 2-persoonsgebruik van de kamers, kamerprijzen inclusief ontbijt en een zgn "on-line" boekings- en annuleringsmogelijkheid tot op de dag van aankomst.