Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Reuring in de Achterhoek...

DRIE NIEUWE AANWINSTEN VOOR HAMPSHIRE HOSPITALITY & LEISURE

Hilversum, 11 juli 2003...Hamphire Hospitality & Leisure, de snelst groeiende hotelgroep van Nederland, heeft er op 8 juli in één keer drie nieuwe leden bij: Hotel Avenarius in Ruurlo, 't Hof van Gelre in Lochem en Hotel Bon'Aparte eveneens in Lochem. Alledrie de hotels hebben een traditioneel karakter en beschikken over sfeervolle restaurants, waar - naast gastronomische hoogtepunten - de persoonlijke aandacht voor de gast centraal staat. Hiermee passen de hotels uitstekend bij de formule van Hampshire Hospitality & Leisure.

Langs de drie hotels...
Ter introductie reisde de directie van Hampshire Hospitality & Leisure op 8 juli per fiets langs de drie hotels, waarbij in elk hotel een activiteit plaatsvond. Zo was Burgemeester de Zeeuw aanwezig in Hampshire Hotel - Avenarius in Ruurlo bij het ondertekenen van het contract en hees Burgemeester van Duijn de Hampshire-vlag in Hampshire Hotel - Bon'Aparte in Lochem. Ter afsluiting van deze introductiedag werd in Hampshire Hotel - 't Hof van Gelre het net gemonteerde Hampshire wapenschildje onthuld. "Een mooie afsluiting van een voor de historie van Hampshire Hospitality & Leisure belangrijke en indrukwekkende dag," aldus Etienne Verkerk, Algemeen Directeur van de hotelgroep.

Kleinschalig met persoonlijke aandacht voor de gast Bij Hampshire Hospitality & Leisure staan kleinschaligheid, persoonlijke aandacht voor de gast en gastronomie centraal. Zo beschikt het 29 luxueuze hotelkamers tellende Hampshire Hotel - Avenarius over een uitstekende menukaart met heerlijke streekgerechten. Hampshire Hotel - 't Hof van Gelre is een typisch familiehotel met 46 comfortabele kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Al drie generaties lang heet de familie Finster haar gasten hier welkom. En ook Hampshire Hotel - Bon'Aparte met 39 royale, sfeervol ingerichte kamers - waaronder twee luxe bruidssuites mèt whirlpool - staat bekend om haar gastvrijheid.

Ontspannen vergaderen
Met de toetreding van de nieuwe hotels tot Hampshire Hospitality & Leisure wordt de capaciteit op het gebied van zakelijke bijeenkomsten in het oosten van het land in één keer sterk uitgebreid met alle mogelijkheden van dien; vergaderen in een rustige omgeving van alle gemakken voorzien.

Zo beschikt Hampshire Hotel - Avenarius over meerdere multifunctionele vergader- en feestzalen voor bijeenkomsten tot circa 60 personen. Hampshire Hotel - Bon'Aparte is, met een zestal goed geoutilleerde vergaderzalen, waarvan vier met airconditioning en ISDN aansluiting, een bijzonder populaire locatie voor bijeenkomsten tot 300 gasten. Net als Hampshire Hotel -'t Hof van Gelre, dat beschikt over vier vergaderzalen van verschillende afmetingen en daarmee buitengewoon geschikt is voor bijeenkomsten tussen de tien en 100 personen. Ook voor incentives, product presentaties en trainingen biedt de Achterhoek een scala aan mogelijkheden; van ontspannen teambuilding-sessies inclusief picknick tot incentives met kastelenrondtoer.

Op verhaal in de Achterhoek
In de Achterhoek hoeven de gasten zich geen moment te vervelen! Er zijn kastelen om te bezoeken, prachtige bossen om doorheen te wandelen en bewoners vertellen graag over de geschiedenis en de legenden van de Achterhoek... Wat te denken van de witte wieven, spookverschijningen die de Lochemse berg onveilig maken? "De Achterhoek is een prachtig gebied, waar iedereen op verhaal komt. Wij signaleerden dan ook een sterk groeiende vraag naar hotel- en vergaderaccommodatie in deze regio. Dankzij de toetreding van deze drie hotels kunnen wij hier nu met een uitstekend kwaliteitsproduct aan beantwoorden," aldus Etienne Verkerk, Algemeen Directeur van Hampshire Hospitality & Leisure.

Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure via 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com.

Hampshire Hospitality & Leisure is een internationale hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent vier merknamen; het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels', de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns' en 'A Hampshire Business Center' voor vergaderfaciliteiten.

Hampshire Classic Hotels zijn het Malie Hotel in Utrecht, De Arendshoeve in Bergambacht, Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem, Beaumont Hotel Résidence in Maastricht, Hotel de Wiemsel in Ootmarsum, Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte, Hotel Restaurant De Swaen in Oisterwijk, Landgoed De Klinze in Oudkerk, hotel-restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin en Hotel Klein Zwitserland in Slenaken.

Verder behoren Hampshire Inn - St. Nicolaasga in Friesland, Hampshire Inn - Brussels, Hampshire Hotel - Waterland in Purmerend, Hampshire Inn - Renesse, Hampshire Inn - City Terneuzen, Hampshire Hotel - Churchill Terneuzen, Hampshire Hotel - Apeldoorn, Hampshire Hotel - Wesseling in Dwingeloo, Hampshire Hotel - De Witte Raaf in Noordwijk, Hampshire Hotel - Avenarius in Ruurlo, Hampshire Hotel - Bon'Aparte in Lochem/ Barchem en Hampshire Hotel - 't Hof van Gelre in Lochem tot de groep.

Hampshire Business Centers zijn BurgGolf Purmerend, BurgGolf St. Nicolaasga, BurgGolf Zoetermeer en BurgGolf Wijchen.

Informatie over de verschillende hotels en vergaderfaciliteiten is te vinden op de Hampshire Hospitality & Leisure website www.hampshire-hotels.com of via de sales & marketing afdeling telefoonnummer 035 - 672 00 77 of sales@hampshire-hotels.com.