Dienstenbond CNV

Vooraankondiging vakbondsbijeenkomsten ABN AMRO 11-07-2003

In het vervolg op onze laatste informatie, willen wij u informeren over de vakbondsbijeenkomsten bij ABN AMRO. Op onderstaand schema kunt u zien waar deze plaatsvinden.

Op die bijeenkomsten willen wij u informeren over de pensioendiscussie en over de laatste stand van zaken met betrekking tot de ontwikkelingen op het CAO-front in de financiële dienstverlening. U zult ongetwijfeld gehoord hebben dat ING bereid is tot een studie naar de oorzaken en de gevolgen van de financiële positie van haar pensioenfonds, alvorens over te gaan tot het nemen van maatregelen. Daarnaast heeft ING ingestemd met een verantwoorde loonontwikkeling. Deze afspraken konden niet tot stand komen, nadat leden van vakbonden op bijeenkomsten een duidelijk signaal hadden afgegeven. Ook bij ABN AMRO willen wij een signaal afgeven, dat we willen komen tot goede afspraken. CNV Dienstenbond roept u dan ook op om naar de geplande bijeenkomsten te komen. En uw mening kenbaar te maken omtrent de gerezen problematiek rondom de ABN AMRO-CAO.

De bijeenkomsten staan gepland in de laatste week van augustus en de eerste week van september.

21 augustus
12.00 uur, Alkmaar, Bagijnenstraat 2, Almaarsezaal 16.00 uur, Amsterdam, Foppingadreef 26, E Toren, Kamer 7

26 augustus
12.00 uur, Groningen, Stationsweg, vergaderruimte 4.1 16.00 uur, Zwolle, Stationsplein 13

27 augustus
12.00 uur, Enschede, locatie wordt nader bekend gemaakt 16.00 uur, Utrecht, Daalsesingel, vergaderkamer 3

28 augustus
12.00 uur, Rotterdam, Coolsingel, 2e etage 'Stille Hoek' 16.00 uur, Den Haag, Kneuterdijk, Van Hoogendorpzaal


01 september
13.00 uur, Terneuzen, Herenstraat 11, bedrijfsrestaurant


02 september
12.00 uur, Eindhoven, Vestdijk, conferentiezaal 3e etage 16.00 uur, Breda, Chasseeveld, Ooster- Westerscheldezaal


03 september
12.00 uur, Maastricht, Avenue Ceramique
16.00 uur, Nijmegen Keizer Karelplein, Waalzaal

U ziet het, er zijn veel bijeenkomsten gepland en er is getracht dit redelijk dicht bij uw werkplek te organiseren.

Nut van lidmaatschap
Nog even dit. Juist in deze moeilijke tijd is het nuttig om lid van de CNV Dienstenbond te zijn. Het aantal leden bepaalt de positie van de vakbonden in uw organisatie. Hoe meer mensen lid zijn hoe groter de druk bij de werkgever om goede afspraken te maken. U heeft het nut van een stevige vakbond al ingezien want u bent lid. Uw collega misschien nog niet. Wellicht is dit het moment om hem of haar van het nut van het lidmaatschap te overtuigen. Aanmelden van nieuwe leden kan heel gemakkelijk hier! Wij rekenen op u!

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben over uw CAO dan kunt u kontakt opnemen met uw bestuurder Erik Langeweg, email: e.langeweg@cnvdibo.nl.