Ingezonden persbericht

Raad voor Rechtspraak sluit mantelovereenkomst met samenwerkingsverband van Aranea Consult en Morphé Consultancy & Projectmanagement

's-Hertogenbosch 2 juli 2003 - afgelopen week is er een mantelovereenkomst gesloten tussen de Raad voor de Rechtspraak en het samenwerkingsverband van Aranea Consult en Morphé C&P. Deze mantelovereenkomst kwam tot stand na een Europese aanbestedingsprocedure. De mantelovereenkomst betreft onder andere de werkgebieden IT-projectmanagement, IT-consultancy, interim management, service management en informatiebeveiliging.

De mantelovereenkomst stelt de Raad voor Rechtspraak in staat op een snelle en gemakkelijke manier nadere overeenkomsten te sluiten met Aranea Consult en Morphé C&P als gekwalificeerde leveranciers op gebied van IT-diensten.

Een belangrijke rol bij de uitvoering van de mantelovereenkomst zal zijn wegggelegd voor ICTRO. ICTRO is de ICT-beheerorganisatie van de Rechterlijke Organisatie. Binnen de Rechterlijke Organisatie is ICTRO onder andere verantwoordelijk voor ICT-beheer en nieuwe projecten.

Over Aranea Consult

Aranea Consult is een onafhankelijk adviesbureau op gebied van IT beveiliging, ICT infrastructuren en IT Service Management. Aranea Consult verleent haar diensten in de vorm van advies, projectmanagement en interimmanagement. Tot haar klantenkring behoren corporate en middelgrote organisaties in zowel de profit als non-profit sector, waaronder De Lage Landen, ABN Amro, Ministerie van Justitie, Hogeschool INHOLLAND en DSM.

Over Morphé Consultancy & Projectmanagement

Morphé C&P opereert op het raakvlak van Organisatie & Proces enerzijds en Informatie en Communicatie Technologie anderzijds. De consultants en managers van Morphé C&P initiëren, adviseren en begeleiden organisaties bij complexe vraagstukken op het gebied van ICT en bedrijf. Klanten van Morpé C&P zijn onder andere het Ministerie van Justitie, European Space Agency, Kluwer en het Ministerie van Economische Zaken.

Meer informatie en inschrijving

U kunt voor meer informatie contact opnemen met Aranea Consult B.V., Niek van der Donk, telefoon: 073-6461665, email: n.v.d.donk@aranea.nl. Voor meer informatie kunt u ook een bezoek brengen aan http://www.aranea.nl/ en http://www.morphe-cp.nl/