Politie Zeeland


Z-4641-2003 WONINGINBRAAK
In een woning gelegen aan de Rossinistraat te Terneuzen werd zaterdag tussen 03.00 uur en 10.00 uur ingebroken.
Er werden 2 sieradenkistjes met daarin oa ringen en halskettingen, een portemonnee met daarin een geldbedrag van een paar honderd euro en een geldkistje weggenomen.
De toegang tot de woning werd geforceerd.


O-4642-2003 AANRIJDING SCHORE

Op de Haaimeet in Schore ontstond zaterdag rond 16.35 uur een aanrijding tussen twee auto's, er raakte niemand gewond.
Een 21-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle reed ver de Haaimeet komende uit de richting van de Kanaalweg en gaande in de richting van het Kerkplein. Op een gegeven moment draaide hij links de bocht in. Hier stond net een 35-jarige automobiliste uit de gemeente Reimerswaal stil om iemand uit te laten stappen. Hierdoor remde de 21-jarige automobilist te laat en kon hij een aanrijding niet voorkomen.


O-4643-2003 ZAKKENROLLEN

Zaterdagmiddag tussen 15.00 uur en 16.00 uur is de portemonnee van een 60-jarige vrouw uit Goes in het centrum van Goes gerold.
De vrouw was aan het winkelen en bemerkte bij de kassa dat haar portemonnee uit een gesloten boodschappentas was gestolen. Ze mist een geldbedrag van enkele tientallen euro's en (bank)pasjes.

W-4644-2003 6-JARIG MEISJE GESCHEPT DOOR AUTO
Vanmiddag omstreeks 12.50 uur is een 6-jarig meisje uit Middelburg op de kruising Korte Noordstraat / Hofplein / Lange Noordstraat te Middelburg geschept door een
20-jarige automobiliste uit Vlissingen.
Het meisje fietste voor haar moeder over de Lange Noordstraat in de richting van de Korte Noordstraat. Op de kruising werd ze geschept, hierdoor kwam ze vermoedelijk op de motorkap terecht en is ze vervolgens de auto afgegleden en door de auto overreden. Hierna is ze enkele meters onder de auto meegesleept.
Ze is met schaafwonden over haar hele lichaam, een hersenschudding en een scheurtje in haar bekken overgebracht naar het ziekenhuis.
De politie is opzoek nar getuigen die nog geen contact hebben opgenomen met de politie.

O-4645-2003 AUTO OP Z'N KOP IN DE SLOOT
Een beschonken 48-jarige automobilist uit de gemeente Tholen is zaterdag rond
18.40 uur bij een eenzijdig ongeval op de Duivekeetseweg te Oud Vossemeer met zijn voertuig op z'n kop in de sloot beland.
In een flauwe bocht naar links (vlak voor kruising Boshoeveweg) raakte hij in de rechterberm. Hierop reageerde hij door krachtig naar links te sturen en vervolgens weer sterk naar rechts om te corrigeren. Hierdoor draaide hij om zijn lengteas en gleed naar rechts terug de berm in, waar hij over de kop sloeg en op z'n dak terechtkwam.
De man werd door de brandweer uit zijn voertuig gehaald. Hij bleek geen verwondingen te hebben. Wel had hij 2,6 maal te veel gedronken. Er werd proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingevorderd.