Politie Noord- en Oost Gelderland

District Apeldoorn

Persberichten van 6 juli 2003

Beekbergen - Doorrijden na aanrijding

Een inwoner van Klarenbeek parkeerde op 5 juli omstreeks 11.30 uur zijn personenauto onbeschadigd in een parkeerhaven in de Dorpstraat. Toen de man omstreek 15.00 uur bij zijn auto terugkwam bleek dat deze was aangereden en beschadigd. De veroorzaker van de aanrijding is doorgereden zonder zijn of haar identiteit kenbaar te maken. Getuigen van deze aanrijding worden verzocht contact op te nemen met de politie in Apeldoorn, telefoon 0900-8844.

Apeldoorn - Diefstal uit woning

Een inwoner van Apeldoorn heeft aangifte gedaan van diefstal uit zijn woning. Op 4 juli tussen 23.30 uur en 23.55 uur zijn de daders in een onbewaakt ogenblik de woning aan de Kobaltstraat binnengeslopen en hebben een fotocamera, een filmcamera, en een handtas met inhoud weggenomen.

Apeldoorn - Diefstal uit woning

Een inwoonster van Apeldoorn heeft aangifte gedaan van diefstal uit haar woning aan de Koninginnelaan. De daders zijn de woning binnengeslopen en hebben in een onbewaakt ogenblik een handtas met daarin een geldbedrag van ongeveer 45 euro weggenomen.

Apeldoorn - Bromfietser gewond

Een 17-jarige inwoner van Apeldoorn is op 5 juli omstreeks 20.15 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Arnhemseweg. Een 22-jarige automobilist uit Apeldoorn reed over de Arnhemseweg en wilde bij een inrit linksaf slaan en stuurde naar links. De bromfietser kwam uit tegenovergestelde richting en reed hierdoor tegen de linkervoorzijde van de personenauto. De bromfietser kwam hierbij ten val en is met armletsel overgebracht naar het Lucasziekenhuis in Apeldoorn.

Apeldoorn - Mishandeling

Een 25-jarige inwoner van Apeldoorn heeft aangifte gedaan van mishandeling. De man kreeg op 6 juli omstreek 03.45 uur op de Hoofdstraat ruzie met drie inwoners van Apeldoorn (18,18 en 20 jaar). Tijdens deze ruzie werd de 25-jarige man geschopt en geslagen. Door de mishandeling raakte de man gewond aan zijn hoofd en aan zijn been. De drie verdachten zijn aangehouden en ingesloten voor nader verhoor.

Apeldoorn - Inbraak in school

In een school aan de Muntersdonk is op 6 juli tussen 04.00 uur en 05.25 uur ingebroken. De daders forceerden een raam en een kozijn waarna het raam geopend kon worden. Uit het kantoor werd een systeemkast weggenomen.

Hoenderloo - Diefstal uit recreatiebungalow

Bij een inbraak in een recreatiebungalow aan de Krimweg werd op 6 juli tussen 00.30 uur en 06.30 uur een mobiele telefoon en een paar sportschoenen weggenomen. Terwijl de bewoners lagen te slapen wisten de daders op onbekende wijze in de woning te komen.

Apeldoorn - Gewond na val met fiets

Een 76-jarige man uit Apeldoorn fietste op 6 juli omstreeks 10.30 uur vanaf de Duizendschoon de Zilverschoon op en kwam daarbij ten val. De man had na de val last van zijn hand en been en is voor nader onderzoek overgebracht naar het Lucasziekenhuis in Apeldoorn.

Einde berichten

Voor informatie:

Andrea Jansen, voorlichting politie Achterhoek, telefoon (0314) 69 40 50


---- --