Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland



Politie Noord- en Oost-Gelderland

District Achterhoek


Persberichten zaterdag 5 juli


Doetinchem - Autobrand

Op 5 juli kwam omstreeks 1.00 uur de melding binnen dat aan de Marsmanstraat een auto in brand stond. De brandweer bluste de brand. Waarschijnlijk heeft iemand een poging gedaan om de auto te stelen en is de auto vervolgens in brand gestoken.


Ulft - Inbraak

Op 4 juli werd ingebroken op een bedrijfsterrein aan 't Goor. De daders werden overlopen door de eigenaar, die een van hen te pakken kreeg. De tweede wist te ontkomen. De aangehouden verdachte, een 24-jarige man uit Doetinchem, verklaarde dat ze steigerbuizen wilden wegnemen.


Doetinchem - Inbraak

In een woning aan de Keppelseweg werd tussen 29 juni en 4 juli ingebroken. Het slot van een deur werd vernield, de woning werd geheel doorzocht en de tv en computer werden weggenomen.


Gaanderen - Diefstal motor

Tussen 4 juli 20.00 uur en 5 juli 10.00 uur werd vanaf een erf aan de Steverinkstraat een motorfiets gestolen. Het gaat om een Bimoto Dieci, wit met rode lijnen, kenteken MS-84-FK


Doetinchem - Vernielingen

Aan de Heemskerklaan werden in de nacht van vrijdag op zaterdag een wasmachine en wasdroger beschadigd, die in de berging bij een woning stonden. In de machines werd o.a. ammoniak gegooid. Ook werden vier pakken wasverzachter gestolen. Aan de Piersonlaan werd een hal volgespoten met water. Of deze zaken met elkaar verband houden is onbekend.


Einde berichten


Voor informatie:

Andrea Jansen, 06-23978827