Politie Zeeland



W-4550-2003 WINKELDIEFSTAL

Woensdagmiddag rond 13.10 uur is een 45-jarige man uit Bergen op Zoom in de Aldi aan de Westerscheldestraat in Middelburg aangehouden wegens winkeldiefstal.
De man had o.a. schoenen en verzorgingsprodukten met een totale waarde van ruim E98,-- weggenomen.


Z-4551-2003 AANRIJDING IN TERNEUZEN

Woensdagochtend rond 11.40 uur vond er op de Axelsestraat in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een motorfiets met zijspan en een personenauto.
De 60-jarige bestuurder van de motorfiets uit Sas van Gent reed over de Axelsestraat komende uit de richting van de van Steenbergenlaan.
Op de kruising met de van Cantfortstraat en de Tuinstraat sloeg hij linksaf de Tuinstraat in.
Hierbij verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 37-jarige bestuurster van de personenauto uit Terneuzen.
De motorrijder werd met beenklachten per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


O-4552-2003 AANHOUDINGEN NA DIEFSTAL

Woensdagmiddag rond 13.30 uur zijn een 26-jarige man uit Uithuizen en een 17-jarige jongen uit de gemeente Schouwen-Duiveland aan de Dam in Zierikzee aangehouden.
De mannen hadden dinsdagmiddag bij een elektronicawinkel in Zierikzee een autoradio met een waarde van enkele honderden euro's weggenomen.
Toen ze vandaag wederom in de elektronicazaak waren waarschuwde een medewerker van de winkel de politie waarop hij de mannen volgde tot op de Dam.
Hier konden de twee door de politie worden aangehouden.


Z-4553-2003 KAT VERGIFTIGD

Tussen maandagochtend en dinsdagochtend is in Aardenburg een kat vergiftigd.
De tien maanden oude kat werd door zijn eigenaresse, een 42-jarige vrouw uit de gemeente Sluis, aan de Voorstraat in Aardenburg dood gevonden.
Uit onderzoek bij de dierenarts bleek dat de kat vergiftigd is.

O-4554-2003 DIEFSTAL UIT BEDRIJF
Tussen dinsdagmiddag 17.00 uur en woensdagochtend 07.35 uur is er ingebroken in een bedrijf aan de van de Spiegelstraat in Goes.
Uit het pand werden enkele honderden euro's en computerapparatuur met een waarde van honderden euro's weggenomen.
Er zijn geen sporen van braak.

O-4555-2003 RIJDEN ONDER INVLOED
In de nacht van dinsdag op woensdag rond 00.55 uur is een 27-jarige automobilist uit Zierikzee tijdens een alcoholcontrole aan de Stoofweg in Renesse gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,4 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 5 uur.





Politie Zeeland