Ingezonden persbericht

Galaxy Business Networks introduceert ALLIP(tm): vast en mobiel data- en spraakverkeer via een beveiligd IP-netwerk

Outsourcing-oplossing voor MKB-bedrijven schept orde in chaos communicatiediensten

Almere, 2 juli 2003 - Galaxy Business Networks, leverancier van vaste en mobiele communicatiediensten, introduceert ALLIP. Galaxy biedt MKB-bedrijven de mogelijkheid om hun vaste en mobiele communicatie onder te brengen op het IP-netwerk van Galaxy Business Networks. Hiermee profiteren bedrijven van tijdwinst, beschikbaarheid en kostentransparantie. Het bedrijf neemt met deze outsourcing-oplossing de zorg voor het vaste en mobiele netwerk - van ontwikkeling en onderhoud tot en met uitbreiding en beveiliging - uit handen. Bovendien hebben bedrijven met ALLIP overal en altijd toegang tot hun bedrijfsgegevens. Onafhankelijk van de te gebruiken hardware maakt Galaxy alle communicatiediensten inzichtelijk op één factuur en via één aanspreekpunt. De totaaloplossing maakt gebruik van de nieuwste technologieën en mogelijkheden, zoals de meest krachtige netwerkbeveiliging.

Galaxy Business Networks is al ruim zes jaar actief als MKB-partner voor mobiele telefonie over het netwerk van KPN Mobile. Op dit moment maken ruim 900 bedrijven uit diverse sectoren gebruik van de mobiele diensten van het bedrijf. Met ALLIP levert Galaxy nu een totaaloplossing voor het outsourcen van zowel mobiele als vaste communicatiediensten. Hierbij staat kostentransparantie centraal. Klanten hebben volledig inzicht in de kosten per medewerker, waardoor ze eventuele kostenbesparingen eenvoudig kunnen doorvoeren. De opstap naar het ALLIP-platform vormt het zogenaamde Business Mobility Plan. Dit houdt in dat communicatiestromen, -behoeften en -structuren in kaart worden gebracht, waarop vervolgens een mobiliteitsplan wordt gebaseerd. Ook het vaste data- en telefoniegebruik wordt in dit plan meegenomen. Kostenplaatsing per afdeling en divisie behoort tot de mogelijkheden. Galaxy werkt hierin nauw samen met vooraanstaande partners op het gebied van DSL-infrastructuur en netwerkbeveiliging, zoals KPN, KPN Mobile, NetScreen, Siemens en e92plus.

"Met deze nieuwe totaaldienst maken we een einde aan de wildgroei in interne bedrijfsnetwerken waarmee veel MKB-bedrijven te maken hebben", zegt Frans van der Wel, Business Development Manager bij Galaxy Business Networks. "De vaste en mobiele datastromen van onze klanten worden op ons IP-netwerk gestroomlijnd, zodat de communicatie efficiënt en tegen de laagst mogelijke kosten plaatsvindt. Dit alles op een netwerk dat voorzien is van de nieuwste technologie. Door hun communicatie aan Galaxy te outsourcen, beschikken klanten over een hoogwaardig netwerk zonder dat ze grote investeringen hoeven te doen in hardware of software."

Galaxy Business Networks

Galaxy Business Networks, opgericht in 1997, is leverancier van vaste en mobiele communicatiediensten voor MKB-bedrijven. Galaxy verzorgt ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en beheer van de communicatie-infrastructuur. Met ALLIP biedt Galaxy een beveiligde totaaloplossing via DSL, GPRS en VoIP. Galaxy biedt de deelproducten ook afzonderlijk aan. Het bedrijf heeft samenwerkingsverbanden gesloten met vooraanstaande hardware-, software- en dienstenleveranciers, zoals KPN, KPN Mobile, NetScreen, Siemens en e92plus. Momenteel maken al ruim 900 bedrijven uit diverse sectoren gebruik van de mobiele telefonieoplossingen van Galaxy Business Networks.

Ingezonden persbericht