Ingezonden persbericht

CommVault Systems introduceert het Business Partner Programme

Programma vormt weerslag van de rol die resellers hebben gespeeld bij de groei van CommVault in Nederland

Utrecht - 2 juli 2003 - CommVault® Systems, aanbieder van gecombineerde oplossingen voor bedrijfsdatabeheer, heeft onlangs de introductie bekendgemaakt van het CommVault Business Partner Programme. Het programma heeft vier verschillende toegangsniveaus en is bedoeld om haar partners binnen de bestaande verkoopkanalen, behalve softwarelicenties en upgradingprogramma's, ook ondersteuning, training en professionele diensten te leveren.

De resellers van CommVault® Systems hebben een substantiële bijdrage geleverd aan de groei van 125% die het bedrijf het afgelopen jaar in Nederland heeft gerealiseerd. Gezamenlijk namen zij 95% van de omzet van oplossingen voor opslagbeheer voor hun rekening.

Henny van de Riet, country manager Benelux, zegt: "Bij ons bedrijf staan de verkoopkanalen centraal. Aangezien de voortdurend veranderende back-upmarkt zich ontwikkelt tot een markt voor data- en opslagbeheer, willen wij ervoor zorgen dat onze resellers de almaar meer eisende eindgebruiker de dienstverlening kunnen bieden die deze ook verwacht. Het partnerprogramma van CommVault® Systems is een combinatie van de best denkbare technologie met unieke omzet- en margemogelijkheden voor de partner, die het hele vlak beslaan van softwarelicenties tot upgradinggaranties, van training en ondersteuning tot professionele dienstverlening."

Om in te spelen op de verschuivingen op de markt, lanceerde CommVault® Systems reeds QiNetix® (een platform voor data- en opslagbeheer), Quick Recovery (bestemd voor grote databeschikbaarheid), DataMigrator (voor migratie en archivering) en twee belangrijke nieuwe producten van CommVault Galaxy voor back-up en herstel. Deze ontwikkelingen hebben geresulteerd in het eerste echte platform voor data- en opslagbeheer, waarbij de functies van back-up, migratie, archivering en databeschikbaarheid zijn samengevoegd tot één enkele, naadloze oplossing.

"Mede door haar partners heeft CommVault de huidige reputatie verworven dat zij eersteklas oplossingen op de markt brengt. Wij zijn ons bewust van de meerwaarde die onze doorverkopers de eindgebruiker bieden, en om nu optimaal te beantwoorden aan het serviceniveau, heeft het programma vier verschillende samenstellingen - Business Partner, Premier Business Partner, Enterprise Business Partner en Executive Business Partner - waarbij elk zijn eigen kenmerken en zijn eigen pluspunten heeft," vervolgt Van de Riet.

Overige voorzieningen die de leden ontvangen, zijn onder meer software, tools, informatie, training en ondersteuning, alsmede gezamenlijke mogelijkheden voor marketing, werkgroepen en tentoonstellingen.

Over CommVault Systems, Inc.
CommVault Systems, Inc. biedt high-end datamanagementoplossingen voor krachtige databeveiliging, universele beschikbaarheid en eenvoudig beheer van complexe storage-netwerken. De software van CommVault verzekeren organisaties van een betrouwbare, krachtige beveiliging, migratie, beschikbaarheid, toegang en beheer van bestanden, bedrijfskritische applicaties en databases. Het hoofdkantoor van CommVault Systems is gevestigd in Oceanport, New Jersey in de Verenigde Staten. Meer informatie over CommVault is te vinden op www.commvault.com.