BedrijfsautoRAI

02-07-2003

Hyundai H200 Twenty-five: financiële meevaller voor ondernemers

Op één punt wijkt een H 200 Twenty-five echter af van de normale H 200 en dat is de prijs. De H 200-modellen in Twenty-five-uitvoering zijn namelijk tot maar liefst 1.400 euro voordeliger. Nieuw is de H 200 CRDi Twenty-five Dubbele Cabine Luxe met (103 kW) 140 pk .

De Hyundai H 200 is een veelzijdige bedrijfswagen die voor een breed scala aan werkzaamheden kan worden ingezet. Zware klussen, lange ritten, het vervoer van drie tot zes passagiers: nergens raakt hij van over zijn toeren. Voor iedere ondernemer is er de ideale H 200. Deze Hyundai-bedrijfsauto is immers leverbaar met korte of lange wielbasis en als dubbele cabine.

Bij de Hyundai-dealer zijn alle varianten van de H 200 momenteel verkrijgbaar als Twenty-five. In deze uitvoering beschikt een H 200 over alle bekende eigenschappen, zoals een krachtige motor, een groot laadruim en een modern design. Daar komt een prijsvoordeel bij dat kan oplopen tot maar liefst 1.400 euro ten opzichte van een normale H 200. Daardoor is er nu al een H 200 Twenty-five te koop voor 11.995 euro (excl. BTW).

Voordelige kracht
Maar dat is nog niet alles. Hyundai introduceert ook de H 200 2.5 CRDi Twenty-five Dubbele Cabine Luxe. Deze geheel nieuwe variant beschikt over de nodige luxe en over een hypermoderne common-rail dieselmotor. Standaard is deze H 200 onder meer voorzien van een bestuurdersairbag, centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen en elektrisch verstelbare buitenspiegels. De 2,5-liter CRDi-motor is bijzonder krachtig. Bij slechts 2.000 toeren per minuut levert hij al een koppel van 314 Nm. Dankzij dit flinke koppel heeft de H 200 een maximum geremd aanhanggewicht van maar liefst 2.000 kilo. En dat ook zon uiterst krachtige bedrijfsauto niet duur hoeft te zijn, wordt wederom bewezen door de Hyundai-dealer. Hij biedt de H 200 2.5 CRDi Twenty-five Dubbele Cabine Luxe namelijk te koop aan voor 15.995 euro (excl. BTW).

Multipoint Garantie
Hyundai biedt voor al zijn nieuwe modellen bijzonder uitgebreide garantievoorwaarden onder de titel Hyundai Multipoint Garantie. Deze omvat drie jaar productgarantie waarbij er géén kilometerbeperking geldt, maar wel zes jaar carrosseriegarantie plus nog eens drie jaar mobiliteitsgarantie (snelle assistentie bij pech onderweg) wordt gegeven. De Multipoint Garantie geldt voor alle Hyundai personenautos en bedrijfswagens.