UPC NEDERLAND

UPC Center opent deuren in Zutphen

Nijmegen, 27 juni 2003 - UPC Nederland (UPC) opent 1 juli a.s. een nieuw UPC Center aan de Coenensparkstraat 21 in Zutphen. In deze winkel kunnen UPC-klanten terecht voor hun kabelaansluiting en voor breedband internet via de kabel (chello). Het UPC Center is op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag is het UPC Center gesloten.

De medewerkers van UPC staan klaar om klanten te helpen en te informeren. Zij geven antwoord op vragen als: Is internet via de kabel snel? Hoe werkt internet via de kabel? Hoe wordt het televisie- en radiopakket samengesteld? Daarnaast kunnen klanten er terecht voor brochures over verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld over extra aansluitingen op de kabel. Bovendien kunnen klanten in het UPC Center terecht voor vragen over hun factuur, hun klantgegevens laten wijzigen of een verhuizing doorgeven.

Naast het beantwoorden van vragen, wil UPC natuurlijk ook graag laten zien wat ze te bieden heeft op het gebied van informatie, communicatie en entertainment. UPC-medewerkers geven demonstraties en geĂŻnteresseerden kunnen zelf chello uitproberen. Ook in de winkel in Zutphen ontdekken klanten dat chello te leuk is om te stoppen.

Hans Troelstra, regiodirecteur UPC: 'Naast onze Centers in Arnhem en Nijmegen en het mobiele Service Center, dat 'on tour' is door Gelderland hebben we nu ook een Center in Zutphen. Mijn ervaring is dat veel klanten onze winkels en het mobiele Service Center bezoeken en de persoonlijke service waarderen. Ik heb daarom ook hoge verwachtingen van ons nieuwe Center in Zutphen. De opening van dit Center is een volgende stap is in de verdere verbetering van de service van UPC. De klant heeft zo zelf de keuze op welke wijze hij contact heeft met UPC: telefonisch, schriftelijk of face-to-face.'

UPC Center Arnhem Koningstraat 73 Openingstijden: maandag 13.00 tot 18.00 uur dinsdag t/m vrijdag 9.30 tot 18.00 uur zaterdag 9.30 tot 17.00 uur

UPC Center Nijmegen Takenhofplein 1 Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00 uur

UPC Center Zutphen Coenensparkstraat 21 Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00 uur

UPC mobiel Service Center Zie voor locaties, data en openingstijden www.upc.nl onder 'Over UPC' en dan 'Contact' of 'Customer Service' en dan 'Contact'.

UPC Nederland UPC Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde United Pan-Europe Communications N.V. (Euronext Amsterdam: UPC; Verenigde Staten: Over The Counter Bulletin Board: UPCOY) en is met zo'n 2,3 miljoen klanten de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Op de consumentenmarkt voert UPC Nederland diensten op het gebied van internet (chello), telefonie (UPC Telefonie) en radio & tv. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige breedbandnetwerken.

= = =

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met UPC Nederland, Jocelyn Schaap, telefoon 024 844 7525 of mobiel 06 29 59 09 97.

UPC N.V.

27 jun 03 15:14