AEGON

AEGON Aandelenfonds N.V wordt AEGON Global Investment Fund N.V.

Met ingang van 1 juli 2003 is de naam van AEGON Aandelenfonds N.V. gewijzigd in AEGON Global Investment Fund N.V.

De nieuwe naam sluit beter aan bij het beleggingsbeleid van het fonds. Het fonds belegt wereldwijd in diverse beleggingscategorieën via een zorgvuldige spreiding met de nadruk op aandelenbeleggingen. Een gedeelte van de portefeuille wordt belegd in een aantal andere beleggingscategorieën waaronder alternative investments, zoals hedge funds en private equity. Het fonds belegt in deze beleggingscategorieën vanwege de verwachte aantrekkelijke rendementen op langere termijn en betere spreiding van het risico over en binnen de verschillende beleggingscategorieën.

Tevens is per 1 juli de nominale waarde van gewone en spaarplusaandelen gewijzigd van guldens in euros en worden toonderaandelen omgezet in aandelen op naam. Tenslotte is het recht op uitlevering van aandelen beperkt waardoor girale aandelen niet aan deelgenoten kunnen worden uitgeleverd zonder toestemming van de directie.

Prospectus
Meer informatie over bovenstaande statutenwijziging staat in het herziene prospectus. Het herziene prospectus kunt u hier downloaden.

Financiële Bijsluiter
Voor dit product is een Financiële Bijsluiter opgesteld met informatie over het product, de kosten en de risico's. De Financiële Bijsluiter kunt u hier downloaden.

Nieuwsarchief>>