Politie Hollands Midden
Datum: 1 juli 2003

(

Politie-assistentie Noordwijk

De politie van Noordwijk heeft geassisteerd na de melding van een bedrijfsongeval op de Schiestraat. Daar viel maandag 30 juni omstreeks 12.10 uur een 41-jarige man uit Voorhout van een bouwsteiger. Met onbekend letsel is de man door de ambulance naar het LUMC gebracht. Hij maakte een val van 3,5 meter. De arbeidsinspectie is van het ongeval op de hoogte gebracht.

Tas geroofd Leiden

Een 23-jarige vrouw uit Leiden is maandag 30 juni op het midden van de dag van haar handtas beroofd. De vrouw liep met een vriend op de Steenschuur toen een langsfietsende man de handtas uit haar hand trok en er vandoor fietste. De twee zijn de rover nog nagerend, maar hebben hem niet ingehaald. Bij de aangifte heeft de vrouw een signalement van de man kunnen geven. De politie onderzoekt wie de man is geweest. In de handtas zaten onder andere sleutels en pasjes.

Aanrijding Leiden

Een 20-jarige Leidenaar is maandag 30 juni rond 17.45 uur gewond geraakt aan zijn knie. Hij reed als passagier mee met een 20-jarige stadsgenoot. Een 41-jarige Leidenaar reed de beiden tegemoet. Hij wilde vanaf de Leidseweg rechtsaf de Vinkweg oprijden. Hierbij verloor hij de controle over zijn auto en raakte in een slip. Hij kwam op de weghelft voor tegemoetkomend verkeer terecht waar de beide Leidenaren reden.

Inbraak dierenkliniek Alphen aan den Rijn

Dinsdagochtend rond 5.00 uur kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken in de dierenkliniek aan de Van Eijckstraat. Aan de zijde van het toegangspad waren twee ruiten vernield. Binnen werd op de toonbank een kassala met inhoud aangetroffen. De ombouw van de kassalade is meegenomen.

Brand in boot Gouda

Maandag 30 juni rond 15.40 uur is er brand ontstaan in een motorschip aan de Nieuwe Veerstal. De brand woedde in de voorwoning. De brandweer heeft de brand geblust met een hogedruk nevelspuit. De eigenaar van de boot vermoedt dat de brand in de airco is ontstaan.

Aanrijding Gouda

Maandagavond 30 juni rond 20.00 uur vond een aanrijding plaats op de Graaf Florisweg tussen een auto en een bromfiets. Een 36-jarige automobilist uit Gouda verleende geen voorrang aan de 16-jarige Goudse bromfietser toen die vanuit de Willem en Marialaan de Graaf Florislaan wilde oprijden. Ondanks hard remmen van de bromfietser volgde een aanrijding, waarbij hij lichte verwondingen aan linkerarm en been opliep.

Inbraak voor diefstal auto Haastrecht

In de nacht van maandag 30 juni op dinsdag 1 juli rond 3.45 uur werd ingebroken in een woning aan de Bernhardlaan. Met stoeptegels uit de straat werd een ruit ingegooid, waarna de sleutels meegenomen werden van een voor de deur geparkeerd staande personenauto. De auto werd meegenomen maar werd diezelfde nacht in Rotterdam aangetroffen.

Onder invloed Waddinxveen

Dinsdagochtend 1 juli rond 4.45 werd op de Henegouwerweg een 21-jarige automobilist aangehouden. Hij moest een blaastest doen en blies 600 ug/l, terwijl 220 de limiet is. Hij kreeg een ontzegging van de rijbevoegdheid van 6 uur.

Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326
---- --