ATWORK

Deel Woning De Roy en Margarita studie voor Belevingskasteel

Moerdijk - Het Belevingsproject is veilig gesteld. Door de mededeling van zondagmiddag over de plannen om in het Kasteel te Auch een Belevingskasteel te ontwerpen, is in elk geval de opzet van dit plan geslaagd.

Tijdens een persontmoeting op dinsdag 1 juli om 14.00 in Amsterdam zal de With de plannen rond een Belevingslocatie verder toelichten.

Samen met enkele belevingsdeskundigen zal worden aangegeven hoe de huidige Belevingseconomie vorm krijgt, en waarom een kasteellocatie zo bijzonder is. Ook zal worden aangegeven wat het Europese nut van een Belevingskasteel is.

De locatie van Auch is niet zomaar gekozen. De bedoeling was een ruwe locatie te vinden, die bovendien niet voorspelbaar is. Voor zover nu bekend, zullen er tekeningen te zien zijn, van de eventueel te verbouwen kerker en eerste verdieping van het kasteel.

De With zal niet ingaan op de exacte namen van makelaars en andere betrokken relaties, op verzoek van betrokkenen. Voor zover dat al gedaan is, zijn daaromtrent nieuwe afspraken gemaakt.

Meer informatie over de actie van Rob de With kan telefonisch:

(+31) 168 35 33 00

Of in spoedgevallen: 06 54 905 302


--einde persbericht-

30 jun 03 09:22