Gemeente Zoetermeer

Speelmeerpaspoort 2003

Maandag 16 juni j.l. was het weer zover. Wethouder Fijen overhandigde de eerste Speelmeerpaspoorten van 2003 aan de kinderen van de Prins Florisschool, de Oostwijzer en Het Groene Hart. Tijdens een fantastische sport- en spelmiddag, waarbij de kinderen van de middenbouwgroepen van deze scholen naar hartelust konden sporten en spelen, vond deze presentatie plaats.

Op de overige dagen van deze week bezoekt het speciale Speelmeer promotieteam de overige basisscholen in Zoetermeer. Dit promotieteam verzorgt de verspreiding van de paspoorten, zodat straks alle basisscholieren in het bezit zijn van dit document.

Ook dit jaar kunnen alle kinderen rekenen op een Speelmeerpaspoort vol met leuke, nieuw en aantrekkelijke aanbiedingen. Sommige activiteiten zijn zelfs gratis, bij andere krijg je weer een fikse korting! Zwemmen, karten, skiën, midgetgolfen, paardentram, hutten bouwen, museumbezoek, bowlen, kanoën, survivallen, een dagje kinderboerderij en een gratis jeugdabonnement voor de bibliotheek zijn slechts een kleine greep uit het aanbod van het paspoort.

Speelmeer is een samenwerkingsverband van de Gemeente Zoeteremeer en Bovos Welzijnsprojecten. Voor meer informatie tel. 079 3615349/ 06 11374639

Laatste wijziging: 20-06-2003