BOVAG

Van Lokven nieuwe secretaris afdeling Tweewielerbedrijven

19 juni 2003

BOVAG heeft Annemarieke van Lokven aangetrokken als nieuwe secretaris van de afdeling Tweewielerbedrijven. Per 1 augustus volgt zij in deze functie Jelle Bartlema op.

Van Lokven is van huis uit juriste met een specialistatie op ondernemingsrecht. Van 1994 tot 2001 was zij als beleidsmedewerker in dienst bij de Vereniging van Recreatie-ondernemers Nederland. Het werken bij een branchevereniging is haar dus niet vreemd. Daarna werkte zij als hoofd van de afdeling Juridische Dienstverlening bij de vestiging van Deloitte en Touche in Barneveld.

Annemarieke van Lokven begint op 1 augustus met haar werk bij BOVAG. BOVAG moet meerwaarde hebben voor de aangesloten tweewielerbedrijven. Daar ga ik voor!, aldus de nieuwe secretaris. Samen met Wim van Vliet, die in februari door de leden als voorzitter is gekozen, zal zij een nieuwe impuls geven aan de afdeling die begin dit jaar met NCBRM fuseerde.

Bij de afdeling Tweewielerbedrijven van BOVAG zijn 1555 (brom)fietsbedrijven en 256 motorbedrijven aangesloten. Tesamen zetten zij 1,5 miljard euro om en bieden werk aan circa 6000 personen.