Politie Zeeland


Z-4188-2003 AANHOUDING

Een 37-jarige man uit Terneuzen is woensdag rond 15.00 uur in de Guido Gezellestraat in zijn woonplaats aangehouden.
De man werd ter controle staande gehouden omdat zijn auto een aanhanger trok met afwijkend kentekenplaat. In de auto werd een busje traangas aangetroffen als tevens vuurwerk, hierop werd hij overgebracht naar het bureau en voorgeleid. Hij kreeg voor beide feiten een bekeuring.

O-4189-2003 AANRIJDING BROUWERSHAVEN

Op de kruising Delingsdijk / Zuidernieuwlandweg te Brouwershaven vond woensdag omstreeks 18.55 uur een aanrijding tussen 2 auto's plaats.
Een 64-jarige vrouw uit Zierikzee reed over de Zuidernieuwlandweg in de richting van de Oude Brouwsedijk. Ze verleende geen voorrang aan een 34-jarige vrouw uit Steenbergen (NB) die op de voorrangskruising reed, in de richting van Zonnemaire.
Beide bestuursters bleven ongedeerd. Achterin in de auto van de 34-jarige vrouw zaten haar 2 zoontjes van 3 en 7 jaar in de gordels. De 7-jarige jongen had last van het dragen van de gordel, hiervoor is de ambulance nog even geweest. Dit viel echter mee.
De voorzijde van de auto van de 64-jarige vrouw raakte geheel beschadigd, de andere auto raakte aan de rechterzijde gedeukt.

W-4190-2003 WINKELDIEF AANGEHOUDEN

Woensdagmiddag is in een winkel in de Westerscheldestraat te Middelburg een
26-jarige man uit Terneuzen wegens winkeldiefstal aangehouden.
De man had 2 toetjes (waarde onbekend) in zijn tas gestoken en was zonder te betalen naar buiten gelopen. Dit werd gezien en door behulp van oplettende burgers werd hij samen met het personeel aangehouden en in bedwang gehouden tot dat de politie arriveerde.
Hij overgebracht naar het bureau en na voorgeleiding, inverzekering gesteld.