Leger des Heils

Website Leger des Heils heeft nieuw forum


- Juni 18, 2003 - 1:38 PM

De website van het Leger des Heils heeft een nieuw discussieforum. Het oude forum liep steeds vaker vast door veelvuldig gebruik en is om technische redenen helemaal verwijderd.
Het nieuwe forum biedt meer mogelijkheden, is sneller en geeft instructies in het Nederlands. Ook in dit forum kunnen bezoekers van de website met elkaar discussiëren over bijvoorbeeld het Leger des Heils, geloof en hulpverlening.
Het forum start om te beginnen met twee onderwerpen. Op het oude forum werd recentelijk discussie gevoerd over de volgende vraag: Is het Leger des Heils nog wel van deze tijd?. Dit onderwerp is overgenomen in het nieuwe forum. Daarnaast nodigen we de forumbezoeker uit om mee te discussiëren over eenzaamheid. Uit onderzoek dat het Nipo in opdracht van het Leger des Heils heeft uitgevoerd, blijkt namelijk dat ruim een miljoen Nederlanders geen vrienden heeft. Bijna een half miljoen mensen blijkt zich vaak eenzaam te voelen. Geloof jij dat je wat aan eenzaamheid kunt doen?
Natuurlijk kunnen ook andere onderwerpen geplaatst worden. Het nieuwe forum is te bereiken via de hoofdpagina van de website van het Leger des Heils: www.legerdesheils.nl. Mocht je verbeteringen hebben voor het forum, mail het naar de webmaster: webmaster@legerdesheils.org.