Gemeente Westerveld

17-6-2003
Koopovereenkomst bouwlocatie gemeentehuis ondertekend

Onlangs is de koopovereenkomst ondertekend tussen de gemeente Westerveld en Ten Hoor Exploitatie B.V. De overeenkomst maakt de gemeente binnenkort tot eigenaar van het terrein waarop het nieuwe gemeentehuis wordt gebouwd.

Onderhandelingen
In de vergadering van 30 oktober 2002 besloot de gemeenteraad om het terrein van het voormalige zwembad te Diever aan te wijzen als locatie voor het nieuw te bouwen gemeentehuis.

Omdat dit terrein geen eigendom was van de gemeente, werden voor de aankoop onderhandelingen opgestart met de heer H. ten Hoor te Diever (optredend namens de eigenaar, Ten Hoor Exploitatie B.V.).

Gemeente Westerveld eigenaar bouwlocatie
Na een laatste gesprek op vrijdag 6 juni jl. tussen beide partijen werd door de gemeente een koopovereenkomst voorgelegd aan de heer Ten Hoor.

Deze koopovereenkomst is door de heer Ten Hoor
geaccepteerd en ondertekend. De overeenkomst is nu in het bezit van de gemeente. Daardoor wordt de gemeente op korte termijn eigenaar van de bouwlocatie.

Hiermee is een belangrijke stap gezet in de procedure voor de plannen voor het realiseren van het nieuw te bouwen gemeentehuis op het voormalige zwembadterrein te Diever.