EVD

Inzending op de CeBIT AMERICA te New York, 18 t/m 20 juni 2003

---

De Amerikaanse markt is erg belangrijk voor de IT-sector. Bovendien zijn veel Nederlandse ICT-bedrijven geïnteresseerd in activiteiten gericht op export. Daarom organiseert de EVD een Nederlands paviljoen op de toonaangevende ICT-beurs CeBIT AMERICA. De beurs vindt van 18 t/m 20 juni 2003 in New York plaats.

Graag nodigen wij u uit om aan deze inzending deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Sluitingsdatum is 1 maart 2003

Nederlands Paviljoen
Het paviljoen biedt gelegenheid aan innovatieve, creatieve en startende exporteurs om hun producten en diensten te tonen aan de internationale bezoekers van CeBIT. Ook bedrijven die op zoek zijn naar financiële, onderzoeks- of zakelijke partners zijn welkom om mee te doen aan het Nederlands paviljoen.

Voor deelname in het Nederlands paviljoen heeft u de keuze uit:
* Consoleplaats
Een (sta) werkruimte van ongeveer circa 3,5 m2 met twee hoge krukken, een afsluitbaar kastje en achterwand voor het plaatsen van uw laptop en enkele teksten/logo's.
Kosten consoleplaats (circa 3,5 m2): à euro 1.500,- exclusief btw.

* Standunit van circa 7 m2
Deze optie biedt u meer wandruimte voor presentatiematerialen en meer privacy.
Kosten standunit (circa 7 m2): à euro 3.000,- exclusief btw.

De EVD biedt u verder het gebruik van de gezamenlijke zitruimte in het Nederlands paviljoen, cateringfaciliteiten, spreekkamer(s) en continu standbemanning. Zaken als internetaansluitingen en dergelijke moet u additioneel bestellen. Over deze extra kosten ontvangt u na inschrijving bericht.
Bij voldoende belangstelling zullen wij de deelnemers ook een reisvoorstel doen.
Voor meer informatie over de voorwaarden die van toepassing zijn op deze inzending, verwijzen wij u door naar de pagina 'Voorwaarden'.

Projectgegevens
Wilt u aanvullende informatie en/of een overzicht van praktische gegevens omtrent de inzending, dan kunt u de pagina 'Projectgegevens' raadplegen.

Special Event "The Netherlands: excelling in ICT" Behalve de presentatie van Nederlandse IT-bedrijven wordt in het paviljoen een bijeenkomst georganiseerd met het thema 'The Netherlands: excelling in ICT'. Dit evenement wordt op een van de beursdagen georganiseerd. Na afloop zal er gelegenheid zijn om te netwerken met de Amerikaanse bezoekers van dit evenement. Bij uw aanmelding kunt u zich hiervoor opgeven.
Meer informatie vindt u op de pagina 'Special Event'.

Websites
Wij hebben voor u een aantal interessante websites geselecteerd met betrekking tot de inzending op de CeBIT AMERICA. De doorlinks naar die sites vindt u op de pagina 'Interessante Websites'.

Meer informatie
Voor nadere informatie over de inzending kunt u contact opnemen met:
* Peter Lips
Telefoon: (070) 778 83 03
E-mail: lips@evd.nl

Wilt u meer informatie over de Verenigde Staten, dan kunt u contact opnemen met de regio-informatiemanager voor de Verenigde Staten:
* Ton Durieux
Telefoon: (070) 778 87 54
E-mail: vs@info.evd.nl