Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Meppel 11-06-2003 16.50 uur Berichten van woensdagmiddag
Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Aanhangwagen op de kant
PESSE - Het verkeer op de A28 richting Assen ondervond woensdagmiddag enige tijd hinder i.v.m. een gekantelde aanhangwagen. Ter hoogte van Pesse begon de aanhanger, die gekoppeld zat achter een bestelbus, te slingeren. De bus werd bestuurd door een 54 jr. man uit Wateren. De combinatie schaarde, draaide rond en de aanhanger kwam op de zijkant te liggen. Niemand raakte gewond. Het verkeer werd enige tijd over één rijstrook geleid.

Autoinbraken
GIETEN - In de nacht van dinsdag op woensdag is in Gieten ingebroken in twee auto`s. Uit een niet afgesloten auto in de Korte Bree werden o.a. de radio en een mobiele telefoon gestolen. Van een in de Waardeellaan geparkeerde auto werd een ruit vernield. Uit deze auto is de radio-cdspeler gestolen.

Inbraak zwembad
BEILEN - Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag op woensdag uit het overdekte zwembad De Peppel aan `t Spiek in Beilen een aantal pakken koffie en een klein bedrag aan geld gestolen. Men kwam binnen door een deur open te breken.

Zakkenrollers
EMMEN - Een vrouw uit Emmen is woensdagmiddag in het centrum van haar woonplaats haar portemonnee kwijtgeraakt. Zonder dat de vrouw iets merkte is de portemonnee uit een tasje gestolen dat in een kinderbuggy lag.

Bromfietspassagiere licht gewond
ASSEN - Een 20 jr. vrouw uit Vlagtwedde raakte woensdagmiddag licht gewond doordat ze aan een been werd geraakt door een auto. De vrouw zat achter op de bromfiets van een 42 jr. plaatsgenoot. Op de Witterstraat in Assen werden ze ingehaald door een donkerblauwe Toyota Carina. Achter het stuur zat een vrouw. Bij het inhalen raakte de auto de vrouw aan het been. De automobiliste reed door. Bij een verkeerslicht moest ze stoppen en werd daar aangesproken door de bromfietser die haar was nagereden. De automobiliste wilde echter niet mee naar het politiebureau en reed weg. De gewonde vrouw is voor onderzoek naar het ziekenhuis in Assen gegaan. De aard van het letsel is niet bekend. De politie in Assen is op zoek naar de automobiliste en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.