Gemeente Waterland


In het najaar 2003 zal worden gestart met het herstraten van het Leeteinde en De Erven in Broek in Waterland. Het uitgangspunt hierbij is dat er geen wijzigingen worden aangebracht in de inrichting, maar de rijbaan (gelijk als het Roomeinde) wel in keperverband zal worden herstraat.

De werkzaamheden zullen zodanig worden uitgevoerd dat de overlast voor de bewoners zoveel mogelijk beperkt wordt. Zo zal bij het herstraten niet meer dan een dagproductie straatwerk worden opgebroken.

De werkzaamheden aan de Erven zullen worden uitgevoerd tussen 7.00 uur en 16.00 uur. Na 16.00 uur en in het weekeinde is deze weg opengesteld.
Tevens zal een voorziening worden getroffen voor de vuilnisophaaldienst, dit is met name voor de be-woners van de Woudweeren van belang. Zodra de definitieve startdatum van het werk bekend is zal u hierover worden bericht.

Inloopuur
Om u nog verder te informeren over deze werkzaamheden is donderdag 19 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur een inloopuur georganiseerd in het gemeentehuis. Hierbij wordt u de gelegenheid geboden de tekeningen in te zien en vragen te stellen aan medewerkers die betrokken zijn bij de voorbereiding en uitvoering van het werk.