SENTER

Startersspreekuur voor ondernemers in de life sciences

BioPartner, Senter en Bureau voor Industriële Eigendom gaan gezamenlijk voorlichting geven aan (potentiële) ondernemers in de life sciences. Samen met de plaatselijke Life Science Incubators organiseren zij startersspreekuren op locatie. Ondernemers krijgen hier informatie over octrooien, subsidies, kapitaal en vestiging. Het eerste spreekuur is op woensdagmiddag 11 juni aanstaande in het BioPartner Center in Amsterdam.

BioPartner, Senter en Bureau voor Industriële Eigendom zijn op verschillende vlakken gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers. Het spreekuur biedt ondernemers de mogelijkheid om zo efficiënt en zo vroeg mogelijk in het startersproces kennis te maken met de producten en diensten van genoemde organisaties. In de loop van het jaar volgen meerdere, gezamenlijke spreekuren, zie hiervoor www.senter.nl/lifesciences.

In discussie met experts
Na afloop van het spreekuur vindt een borreldiscussie plaats met het thema 'Intellectual Property van universiteit naar bedrijf'. Deze borrel biedt de mogelijkheid op informele wijze van gedachten te wisselen en vragen te stellen aan experts en ervaringsdeskundigen uit de life sciences. Hierbij zijn onder andere aanwezig: Piet van Wijk (manager BioPartner Center Amsterdam), Arjen van Tunen (directeur Swammerdam Institute), Eric Claasen (Life Sciences ondernemer en BioPartnerhoogleraar), Bob van Gemen (directeur Primagen).

Deelname
Ondernemers kunnen zich voor het startersspreekuur aanmelden via de website van Senter (www.senter.nl/lifesciences). Op het aanmeldingsformulier kunnen zij aangegeven met welke organisatie zij een gesprek wensen. De duur van een gesprek is 30 minuten. Ook is aanmelding voor alleen de borreldiscussie mogelijk. Deelname is gratis. Voor meer informatie over deze middag: BioPartner Network, telefoonnummer (0318) 69 61 61.


---