Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 9-06-2003 Persbericht district Land van Cuijk

TE DIEP IN HET GLAASJE, Grave

De politie heeft zondagnacht een 24-jarige automobilist uit Grave betrapt op het rijden onder invloed. Hij kreeg een rijverbod van drie uur en een proces-verbaal. De controle was op de Poternen in Grave.

WILDPLASSEN, Sint Anthonis

Een 22-jarige inwoner van Oploo werd zondagnacht op de Jutta van Nassaulaan in Sint Anthonis betrapt op wildplassen. Toen agenten hem wilde bekeuren gaf hij onjuiste personalia op. Hij kon later die nacht met een proces-verbaal voor wildplassen en een proces-verbaal voor het opgeven van een valse identiteit huiswaarts keren

SNELHEIDSCONTROLE, Escharen

De politie heeft zondagavond op diverse plaatsen snelheidscontroles gehouden. Op de Hoogweg in Escharen reed een automobilist 109 km/u terwijl 80 km/u is toegestaan. Bij controles op de Hapseweg in Sint Hubert en de Provincialeweg in Beers kregen drie automobilisten een bekeuring voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid was 117 km/u terwijl 80 km/u is toegestaan. Een bromfietser kreeg een bekeuring omdat hij zonder helm reed.

TWEE AUTO`S ONTVREEMD BIJ WONINGINBRAAK, Boxmeer

Onbekenden hebben vannacht twee personenauto`s gestolen nadat zij hadden ingebroken in een woning aan de Van Coothstraat in Boxmeer. Door aan de achterzijde een raam van de woning open te breken verkreeg men toegang tot de woning. Met de binnen buitgemaakte sleutels haalde men vervolgens de auto`s, een zwarte Audi Avant voorzien van het kenteken 85-JS-TF en een donker blauwe BMW voorzien van het kenteken TZ-FD-30 weg.