Ingezonden persbericht

Joets gaat van start en komt naar u toe

Mensen en hun werkprocessen staan centraal

VUGHT, 20030609 -- Joets Consultancy en Management is onlangs opgericht door twee ondernemers gespecialiseerd in efficiency. Ons doel is de ondersteunende activiteiten binnen een organisatie, de werkprocessen, te verbeteren. Met als resultaat flinke kostenbesparing en een hogere omzet. Op basis van onze jarenlange ervaring (2 x 20 jaar werkervaring) blijkt dat onze aanpak vooral succesvol is vanwege de eenduidige methode die daaraan ten grondslag ligt.

Joets richt zich op ziekenhuizen en zorginstellingen, middelgrote kantoor organisaties die zich bezig houden met levering van producten en dienstverlening, de commerciële sector, automatiseringsbedrijven, financiële instellingen zoals verzekeringsbedrijven en het bankwezen, en op distributiebedrijven.
Onze adviezen zijn realistisch, de aanpak is concreet, de resultaten zijn meetbaar en voorzien van een duidelijke tijdsplanning met een tijdslimiet.

Joets Consultancy en Management biedt oplossingen voor:
* Logistieke problemen zoals voorraadbeheer en distributie
* Administratieve problemen zoals factuurroutering
* Automatiseringproblemen zoals hoge total cost of ownership van netwerken
* Organisatieontwikkeling, begeleiding van veranderingstrajecten binnen uw organisatie
Middels Projectmanagement en procesbegeleiding, wordt uw positie versterkt. Ook op gebied van intern gerichte proces analyses, logistiek management, time management, computernetwerken en hardware kunt u Joets om advies vragen.

Joets maakt desgewenst gebruik van de middelen binnen uw bedrijf, die op dusdanige manier wordt aangewend en toegepast, dat maximale realisatie mogelijk wordt.

Joets komt graag naar u toe, voor meer informatie: www.joets.nl



Ingezonden persbericht