PERSBERICHT
14/05/2003
Het barbecueseizoen
Het barbecueseizoen is dankzij het mooie weer al losgebarsten. Hoogste
tijd dus voor een nieuwe barbecue brochure. Naast de nodige tips om
veilig en gezond te barbecuen, zijn er 8 nieuwe recepten opgenomen.
Wat te denken van filetlapjes met tomaat en ham? Of varkensoesters met
zo'n heerlijk langzaam smeltend klontje kruidenboter? Of liever een
trendy spies van varkenshaas met honing-ketjapsaus, een taartje van
saucijs voor grotere gezelschappen, of een gemarineerd hamlapje met
gegrilde ananas? Ook de traditioneel wat bekendere gerechten als een
lekkere shaslick, pittig speklapje en spareribs ontbreken niet..... Al
trek gekregen?
De brochure is zoals gebruikelijk gratis te bestellen via www.vlees.nl
of telefonisch via 079 3634949.
Monique ten Cate
Projectmanager Productvoorlichting
Voorlichtingsbureau Vlees
tel: 079-3634943