Politie Zeeland



O-2275-2003 AANRIJDING

Zondagmiddag rond 14.15 uur vond er op de kruising Oude Rijksweg, Zanddijk in Kruiningen een aanrijding plaats tussen een bedrijfsauto en een personenauto.
De 37-jarige bestuurder van de bedrijfsauto uit Gent (B) reed over de Oude Rijksweg komende uit de richting van Wemeldinge.
Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende
29-jarige automobiliste uit Vlissingen. Er was alleen materiële schade.


O-2276-2003 AANRIJDING

Zondagmiddag rond 13.20 uur vond er op de Provincialeweg in Sint Maartensdijk een aanrijding plaats tussen twee motors.
Een 22-jarige motorrijder uit Krimpen aan den IJssel reed over de Provincialeweg komende uit de richting van Stavenisse.
Toen hij stopte om te keren kon een 38-jarige motorrijder uit Krimpen aan den IJssel, die achter hem reed, niet meer op tijd tot stilstand komen.
De 38-jarige man hield aan de aanrijding een gebroken pols over, de 22-jarige man raakte licht gewond (hij had wat kneuzingen aan zijn been).


O-2277-2003 AANRIJDING

Zondagavond rond 18.40 uur vond er op de kruising Voorstad, Rimmelandstraat in Goes een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfiets.
De 19-jarige bestuurder van de personenauto uit de gemeente Goes reed over Voorstad komende uit de richting van de Patijnweg.
Op vermelde kruising sloeg hij linksaf. Hierbij verleende hij geen voorrang aan de 16-jarige bestuurder van de bromfiets uit Goes die hem net links passeerde.
Er was alleen materiële schade.


O-2278-2003 ONGEVAL KITE-SURFER

Zondagmiddag rond 16.20 uur vond er op de Grevelingendam binnenzijde (bij de parkeerplaats) in Bruinisse een ongeval plaats met een kite-surfer.
Een 23-jarige man uit Etterbeek (B) was samen met een vriend aan het kite-surfen. De vriend, een 24-jarige man, verloor de controle over zijn kite waardoor het touwwerk van de twee kite's in elkaar verstrikt raakte.
De 24-jarige man ontdeed zich van zijn kite waardoor de 23-jarige man door de twee kite's, over de stenen en de afzettingspaaltjes heen, de kant op werd getrokken.
Na voort gesleurd te zijn over de grond kwam de man uit Etterbeek tot stilstand tegen een geparkeerd staande auto.
Hij werd door personeel van de ambulance en de traumahelikopter behandeld en met botbreuken in been en schouder per ambulance overgebracht naar het Dijkzicht ziekenhuis in Rotterdam.






Politie Zeeland