NATIONALE POSTCODE LOTERIJ

SponsorBingo Loterij gaat samenwerken met V&D

De SponsorBingo Loterij maakt de winnende Bingogetallen vanaf volgende week voortaan elke vrijdag bekend in V&D TV. Vrijdag 28 maart is de laatste uitzending van SponsorBingo Break, het dagelijkse tv-programma van de SponsorBingo Loterij.

V&D start maandag 31 maart met V&D TV, een dagelijks tv-programma (te zien op SBS 6 tussen 16.00 en 17.00 uur en herhaling volgende dag op Net 5 van 10.00 tot 11.00 uur), waarin elke week een (ander) gezin gaat wonen in het warenhuis. De gezinsleden krijgen in deze week diverse opdrachten waarmee zij prachtige prijzen kunnen winnen. In het programma is elke week aandacht voor de goede doelen die steun krijgen van de SponsorBingo Loterij. Annette Barlo en Wouter Nicolaas presenteren het programma.

De start van dit initiatief, waarin de SponsorBingo Loterij en V&D samenwerken, is een logisch vervolg voor de loterij op het pioniersprogramma SponsorBingo Break. Door de verbinding met V&D ziet zij gelegenheid meer draagvlak te creëren voor onder meer het werk van haar goede doelenorganisaties. De SponsorBingo Loterij voelt zich thuis bij het warenhuis dat zich profileert met de slogan 'Nederland op z' n breedst'. De loterij steunt in brede zin goede doelen in Nederland op het gebied van sport, cultuur en welzijn.

Amsterdam, 18 maart 2003

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie (