Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 30-03-2003 Mediaberichten 30 maart (14.15 uur)

Schennispleger in Weert

WEERT Een 34-jarige vrouw uit Weert zag zaterdagmorgen rond tien uur een man die zich tussen de struiken achter haar woning aan de Keverberg stond te bevredigen. Nadat zij de maan daarop aansprak rende deze weg. De politie is op zoek naar de negroide verdachte van 20 a 30 jaar. De man heeft een normaal postuur en droeg een witte broek met een zwart T-shirt en een fel oranje bodywarmer.

2 gewonden bij slippartij

ROOSTEREN Een 43-jarige automobiliste en haar 40-jarige passagiere, beide uit Thorn, raakten zaterdagmiddag gewond toen de auto waarin zij zaten slipte. De vrouwen reden over de Maaseikerweg, toen de bestuurster met de rechterwielen in de berm kwam. Daarop corrigeerde zij te sterk, waardoor de auto links van de weg tegen een boom botste. De brandweer moest de bestuurster uit de auto bevrijden. Zij is met onbekend letsel opgenomen in het ziekenhuis in Maastricht, haar bijrijdster in Sittard.

Goedkoop blijkt duurkoop

VENLO Twee families uit het Duitse Dormagen meenden zaterdagmiddag goedkoop cigaretten te kunnen kopen, maar kwamen daarbij bedrogen uit. Ze werden aangesproken door een jongeman die hen goedkope sloffen sigaretten aanbod. Daar hadden ze wel oren naar en de twee mannen liepen mee met de jongeman die ze mee nam naar de Jacob van Deventerstaat. Daar betaalden zij 50 euro voor 6 sloffen sigaretten. Waarop de jongeman weg liep en zich niet meer liet zien.

Mishandelaar aangehouden

VENLO De politie heeft zaterdagavond een 40-jarige man uit Venlo aangehouden die in zijn woning aan de Straelseweg zijn 26-jarige vrouw langdurig mishandeld had. Bij het verhoor bleek de man nog vier weken gevangenisstraf uit te moeten zitten. Die straf moet hij eerst ondergaan waarna hij op 12 juni zich wegens de mishandeling voor de rechter moet verantwoorden.

Caravan uitgebrand

ROERMOND Een geparkeerde caravan is zaterdagavond op de Sauturnusstraat door een brand volledig verwoest. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Evenmin als wie de eigenaar van de caravan is. Geparkeerde autos konden tijdig in veiligheid worden gebracht.

Man mishandeld door 2 anderen

VENRAY Een 19-jarige man is zaterdagavond mishandeld door twee andere mannen. De man trof een viertal op de Hensiniusstraat waar hij bedreigd werd. De man liep daarop een vlakbij gelegen horecagelegenheid in en vroeg de beveiliging om hulp. Die bewaker wilde de groep van vier tegen houden maar dat lukte niet. Twee van hen stortten zich op het slachtoffer en sloegen en stompten hem herhaaldelijk in zijn gezicht. Toen de bewaker de politie belde, verdwenen de aanvallers. De politie heeft het slachtoffer gehoord en is een onderzoek gestart.