BedrijfsautoRAI

18-03-2003

Midwaste tekent overeenkomst met zes DAF-dealers

Binnen de samenwerkings-overeenkomst met DAF beschikt elk Midwaste-bedrijf op lokaal niveau over een eigen DAF-dealer. Op strategisch niveau zal er sprake zijn van frequent centraal overleg tussen Midwaste en de zes DAF-dealers.

Midwaste NV
Kernactiviteiten van Midwaste zijn reiniging, afvalinzameling en afvalbewerking. Hierbij wordt in alle gevallen een maatschappelijk verantwoorde, kostenbewuste en milieuvriendelijke werkwijze nagestreefd. Bedrijfsfilosofie van Midwaste is denk centraal, handel lokaal.

De samenwerking tussen de zes Midwaste-partners levert niet alleen belangrijke schaalvoordelen op voor de bedrijven zelf, maar ook voor hun opdrachtgevers en leveranciers. In dat kader is ook de samenwerkingsovereenkomst met de DAF-dealers tot stand gekomen. DAF Nederland is daarbij intensief betrokken geweest en heeft op alle mogelijke manieren meegedacht.

Informatie & communicatie
De samenwerkingsovereenkomst omhelst onder andere een optimale en frequente uitwisseling van informatie tussen Midwaste en de zes DAF-dealers. Om dit te bereiken zal een aantal keer per jaar een brainstormsessie worden gehouden tussen de betrokken partijen. Doel van deze bijeenkomsten is om elkaar op de hoogte te brengen van de belangrijkste ontwikkelingen in elkaars branche. De inzichten die dit centraal overleg oplevert worden gebruikt om vraag en aanbod zo nauw mogelijk op elkaar af te stemmen, om uiteindelijk een situatie te creëren die zowel voor Midwaste als voor de zes DAF-dealers winstgevend is.