Gemeente Alkemade


Nieuwsbericht

10-03-2003
Woonwensenonderzoek Alkemade

Binnenkort wordt een uitgebreid woonwensenonderzoek gehouden in Alkemade. Een groot aantal personen van 18 jaar en ouder ontvangt een vragenlijst van Quintis, het bureau dat dit onderzoek in opdracht van de gemeente Alkemade uitvoert. Deze personen zijn door middel van het trekken van een steekproef geselecteerd. Een bepaald deel van de enquête is gericht op de huurders van de woningbouwvereniging, zij krijgen allemaal een enquête thuisgestuurd. De gegevens worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld en dienen uitsluitend voor het woonwensenonderzoek.

Hoe meer bewoners de vragen invullen, hoe beter de gemeente en woningbouwvereniging met de woonwensen van de bewoners van Alkemade rekening kunnen houden bij het verbeteren van de kwaliteit van het wonen in de gemeente Alkemade. De resultaten worden onder andere gebruikt voor nieuwbouwplannen, het verbeteren van de bestaande woningvoorraad en het aanpakken van voorzieningen.

Heeft u vragen over het woonwensenonderzoek dan kunt u contact opnemen met mevrouw Hermsen-Facon van de afdeling Wonen en Milieu, telefoonnummer (071) 332 72 20 of via het algemene e-mailadres van de gemeente.