THE VISUAL CONSULTANCY COOP.

The Visual(r) Consultancy Corporation introduceert Seminar5

Almere, 10 maart 2003: The Visual(r) Consultancy Corporation (http://www.thevisual.com), gevestigd in Nederland en Canada, lanceert e-learning software Seminar5 (http://www.seminar5.net) in Noord-Amerika en het vasteland van Europa.

Seminar5 is de nieuwste versie van het Seminar(r) multimedia auteurssysteem. Het is een vernieuwde en uitgebreidere versie van het populaire e-learning programma Seminar4Web.

The Visual(r) Consultancy Corporation is de exclusieve distributeur van dit veelomvattende softwarepakket in heel Europa (behalve het Verenigd Koninkrijk en Ierland), de Verenigde Staten en Canada.

De nieuwe versie van Seminar maakt het creëren van e-learning modules nog sneller en makkelijker dan voorheen. De nieuwe interface in 'Windows'-stijl laat de structuur van uw Seminar modules zien in een trapsgewijs overzicht aan de linkerkant van het scherm. Het extra schermpje waarin u uw teksten schrijft kan groter en kleiner gemaakt en verplaatst worden zodat u het hele gebied op uw scherm kunt blijven gebruiken.

U kunt het trapsgewijze overzicht gebruiken om snel en makkelijk te navigeren tussen de verschillende schermen en om pagina's die gereed zijn te bekijken zoals gebruikers die te zien krijgen. Toolbars om teksten aan te passen en extra elementen in te brengen liggen bovenop het scherm en kunnen verplaatst worden zodat ze niet in de weg zitten.

Seminar(r) e-learning software behoort tot de allereerste trainingssystemen die gebruik maken van de computer. Vele grote en kleine bedrijven hebben inmiddels Seminar licenties en gebruiken deze software, waaronder American Express, Nestlé, Shell en vele andere.

De website op http://www.seminar5.net laat goed zien hoe deze software gebruikt kan worden voor vele doeleinden. U kunt voorbeeldprogramma's zien op de gebieden van gezondheidszorg, veiligheid, productkennis en taalonderricht. Deze cursusdemo's zijn realistische voorbeelden van wat trainers en instructeurs snel en gemakkelijk zelf kunnen maken met het Seminar5 systeem.

In Seminar5 zit ook een heel nieuw pakket met templates en een groter bestand met achtergronden waarmee auteurs direct aan de slag kunnen om aantrekkelijke en interessante studie- en beoordelingsmodules te maken.

Voor meer informatie of details over licenties en prijzen kunt u naar onze website gaan op http://www.seminar5.net. U kunt ook contact opnemen met Micky Stuivenberg via mstuivenberg@thevisual.nl of Shelly Reynolds via sreynolds@thevisual.com.

Noot voor de redactie (