Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 07-03-2003

Televisie
STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL
Uitzending maandag 10 maart
Nederland 2 - 22.45 uur


HANS WIEGEL TE GAST IN STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL

Roderick Veelo ontvangt maandag 10 maart VVD-coryfee Hans Wiegel in de uitzending bij STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL. Met hem wordt gesproken over de Provinciale Statenverkiezingen van dinsdag en uiteraard komen ook de perikelen rond het koningshuis aan bod.

Zesvoudig international Wilfred Bouma is te gast bij Jack van Gelder. De verdediger van PSV neemt plaats op de comfortabele bank tijdens het eerste half uur van het programma. Zijn trainer Guus Hiddink turnde hem dit seizoen om van linksback tot centrale verdediger en dat pakte goed uit. Op dit moment heeft PSV de minst gepasseerde achterhoede van de Holland Casino Eredivisie. Zoals gebruikelijk zullen de mooiste momenten en doelpunten uit de carrière van Wilfred Bouma in clipvorm voorbij komen. Bouma wordt tevens zaterdagavond met een camera gevolgd tijdens de wedstrijd PSV - NEC.

Afgelopen maandag gaven Heerenveen-spelers Gerald Sibon en John de Jong een zwiep aan het Eredivisie-rad. De pijl stopte bij de naam van FC Zwolle-verdediger Robert Wijnands, die al aardig wat jaartjes meegaat. Hij speelde tussen 1991 en 1996 bij FC Utrecht en is nu bezig aan zijn zevende seizoen in Zwolle. Maandag is een portret te zien.