Amsterdam RAI

Autovak RAI 2003
4 nov 2002

AUTOVAK RAI 2003 ANDERS DAN ANDERS: Compactere beurs met diverse aanpalende elementen.

De Autovak RAI 2003, die van maandag 10 tot en met vrijdag 14 maart wordt gehouden, wordt anders van opzet dan voorgaande edities. In nauwe samenspraak hebben Amsterdam RAI en de RAI Vereniging Afdeling Autovak besloten tot een compactere beurs, die echter gepaard zal gaan met een groot aantal aanpalende evenementen. Zoals het congres van de NDA (Nederlandse Dealer Associatie) op 11 maart, diverse themapaviljoens en de uitreiking van een aantal onderscheidingen.

Amsterdam RAI en RAI Vereniging Afdeling Autovak komen mede met dit nieuws naar buiten vanwege de negatieve berichtgeving rondom de beurs in de afgelopen dagen. Die is voortgekomen uit het nieuws omtrent een lager aantal inschrijvingen voor de beurs. Amsterdam RAI en de RAI Vereniging afdeling Autovak hechten er aan te melden dat Autovak 2003 de juiste beurs is op de juiste tijd en de juiste plaats. Autovak RAI heeft zich de afgelopen veertig jaar meer dan eens bewezen als een bijzonder effectief contactmoment voor de branche. Een beurs is echter ook een dynamisch geheel en dat verklaart een aantal opvallende veranderingen ten opzichte van eerdere edities, zegt Martijn Veldhuijzen van Zanten, product manager Automotive bij Amsterdam RAI.

Autovak RAI 2003 zal worden gehouden in het sfeervolle Europacomplex van de RAI en biedt, mede dankzij de representativiteit van de ingeschreven exposanten, een uitgebreid aanbod. Van
auto-onderhoudsmiddelen tot handgereedschappen, van accessoires en schadeherstelapparatuur tot software en automatisering en van garage-uitrusting tot complete wasinstallaties, het is op de Autovak RAI 2003 te vinden.

Evenementen
Daarnaast is er gekozen voor diverse aanpalende evenementen, zoals themapaviljoens. Zo kan er worden kennisgemaakt met het sleutelen aan moderne dieselmotoren, wordt er informatie gegeven over de controle van veiligheidssystemen en wordt er op de beurs ingegaan op aspecten als het weglaten van het reservewiel en de werkplaats van de toekomst. Een belangrijke gebeurtenis is verder het - tijdens de beurs en dus ook in de RAI te houden - congres van de NDA (Nederlandse Dealer Associatie). Het congres zal naar verwachting 750 bezoekers trekken en een logisch onderdeel van de samenkomst zal een bezoek aan Autovak 2003 zijn. Andere belangrijke gebeurtenissen tijdens de beurs zijn de uitreiking van de Autovak RAI Innovatieprijs 2003 en de bekendmaking van de Autotechnicus van het Jaar 2003.

Openingstijden
Autovak RAI 2003 wordt in Amsterdam RAI gehouden van maandag 10 tot en met vrijdag 14 maart 2003. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur en de entree kost 8,- per persoon.

Amsterdam, 4 november 2002